Кое може да ви скара по време на почивката

Кое може да ви скара по време на почивката
Снимка: Thinkstock

79% от двойките имат най-малко два големи конфликта по време на ваканция, а други 62% казват, че се карат ежедневно, сочи изследване на британския сайт Latedeals.co.uk.

Общоизвестно е, че очите на мъжете шарят непрекъснато, поради което не е изненадващо, че това е причината за най-много спорове между партньорите.

На второ място е желанието на мъжете да ходят и да правят нещо, докато жените предпочитат да се излежават.

На трето място са споровете къде да се яде и пие по време на ваканция.

Шофирането причинява доста караници у дома, така че не е изненадващо, че разчитането на картата и карането попадат на четвърто място в топ десет на най-честите причини за караници по време на ваканция. Вземането на прекалено малко багаж от мъжете и на прекалено много от жените е друг чест повод за спорове в двойката.

Ваканциите обикновено са време за по-лежерно облекло, но въпреки това жените отделят прекалено много време да се гласят за вечеря. Това е седмият най-чест повод за скандали между влюбените.

Парите също причиняват немалко конфликти в отношенията на двойката, поради което осмата най-честа причина за спор е колко пари се харчат.

Десетата причина пък е колко валута да бъде обменена и къде. Преди това се нареждат караниците за пристигането навреме на летището.

"Всеки има собствена представа за идеалната почивка и когато тези идеали не съвпадат, могат да настъпят разриви. Шокиращо е колко много двойки се карат по време на почивка в чужбина.

Решението на проблема е да се търси компромис, например намирането на курорти, които предлагат разнообразни дейности, отговарящи на всички вкусове, така че никой да не се чувства неудовлетворен", казва представителят на Latedeals Калъм Макдоналд.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти