Клинт Истууд пренася наркотици, а Любо Киров полита с Наум Шопов и Теа Минкова (Плейлистът на Edna №13)

Клинт Истууд
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистът на Edna. Препоръчваме да го направите и вие.

МУЗИКА

Секси полет

Трудно отлепваме очи от клипа на „Летим“, но доволно може да отбележим, че песента на Любо Киров звучи също толкова страхотно, колкото изглежда и видеото ѝ – нещо, което не се вижда всеки ден. Наум Шопов и Теа Минкова предават наелектризиращата енергия на парчето с неподправената си химия на истински влюбени.

Нещо различно

Свилен Ноев за малко оставя „Остава“, за да представи първи самостоятелен албум. Водещият сингъл от него се казва “Different” и дава името на колекцията – а колко по-различен е в нея Свилен, ще разберем на 17 октомври, когато е промоцията на албума в клуб „Терминал 1“. Дотогава гледаме красивите морски кадри във видеото към парчето, където освен неговата съпруга и син, виждаме Диана Алексиева, Рая Пеева и Захари Бахаров и още познати лица.

Сърце на парчета и ноти

Ако не сте чували за Том Одел, попълнете този пропуск с горното видео. 27-годишният лиричен англичанин спечели критици и публика още с дебюта си през 2012 г., а в края на октомври излиза и третият му албум “Jubilee Road”, който ще може да чуем на живо на 15 февруари 2019 г. в НДК. “You’re Gonna Break My Heart Tonight” е от онези сърцеразбиващи песни, на които мазохистично се оставяме да ни довършат.

КИНО

Добрият, лошият и трафикантът

Неуморимият Клинт Истууд не само режисира, но и играе главната роля в новия си филм „Трафикантът“. В него 88-годишната легенда играе действителния образ на Лео Шарп – градинар и ветеран от Втората световна война, който през 80-те започва да пренася наркотици на стойност 3 млн. долара за мексикански картел. В трейлъра виждаме и Брадли Купър – още една причина да очакваме лентата, която трябва да пристигне у нас догодина.

Да бъдеш или да не бъдеш вице

Поредна метаморфоза на Крисчън Бейл, заради която ни замирисва на награди. Тук уелсецът е неузнаваем като Дик Чейни, смятан за най-успешния вицепрезидент в историята на САЩ. Като Джордж Буш-младши ще гледаме тазгодишния носител на „Оскар“ Сам Рокуел, а Ейми Адамс като съпругата на Чейни и Стив Карел в ролята на още един бизнесмен с политическа кариера допълват звездната компания във „Вице“.

Към звездите

Още един уелски актьор ще има възможността да блесне. Тарън Еджъртън („Kingsman: Тайните служби“ и „Kingsman: Златният кръг“) ще влезе в кожата на Елтън Джон в биографичния “Rocketman”, кръстен на едноименното парче на певеца. Трейлърът ни потапя в ярките цветове и блясъка на 70-те години, където реалността се смесва с въображението на музикалния гений.

ОЩЕ

Chanel и морето

От този клип веднага ни превзема ваканционно настроение. По-важната причина да обърнем поглед натам е, че специално създаденият за ревюто плаж приюти 16-годишната Белослава Хинова (в това видео се появява на 10:19 мин.). Тя се превърна във втората българка през последното десетилетие, която дефилира за модната марка. След плажната котешка пътека се надяваме да ѝ върви по вода!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти