Какъв му е проблемът на 8-ми март?

Честит празник, скъпи дами, майки, колеги, приятелки, лели, внучки, баби и всички, които празнуват!

Свикнали сме празниците да бъдат доста противоречиви тук на родна земя. Винаги се сформират по два лагера – едните се радват на празника и го припознават като свой, другите се изкарват саркастично или крайно негативно. Осми март, като че ли, е най-пощаден от всички празници и получава най-малко негативи. Бил социалистически, бил само на майките, може да чуете всичко, но най-важно е чувствате ли го като ваш – ако случаят е такъв, тогава честито!

Но какъв му е всъщност проблемът?! Ето какво смята Ася от канала Mamma Mia във Vbox7.

8ми март
Снимка: Istock

Проблемът, в общи линии, е при мъжете. Те са доста колебливи по този въпрос – 8-ми март ден на мама ли е, на колежката ли е, на баба ли е, на дъщеря им - тийнейджър ли е? Най-често ще видите мъжа да подарява за празника е лале, обвито в целуфанче или пък зюмбюл.

Къде бъркат мъжете?

Изборът на цвете – ако искате да демонстрирате много любов, подарявате червени рози. Може да са клише, но вършат работа. Зюмбюл подарявате на другарката в детската градина. На жената  у дома – букет с лалета и фрезии или нещо, което й харесва.

Грешният подарък

Ако изобщо подарявате нещо, то не е тиган! Освен, ако майка ви не ви е сигнализирала умишлено, че има нужда от тиган да готви – тогава е практично. Но не и за любимата жена!

8ми март
Снимка: Istock

Грешно очакване

Не очаквайте жената да се погрижила за празника – това е нейният празник, гледайте децата и я оставете да излезе с приятелки, пуснете я да празнува! Направете нещо за нея, така че тя да се почувства уважена.

Изведете я

Най-добре да е надалеч и да го планирате по-рано. Бъдете мил, правете й комплименти, погрижете се за настроението на празника й.

Всичко извън клишето, което показва любов, е важно за празника. Те са, за да сме щастливи, ако това ни напряга емоционално и ни натоварва – няма смисъл да го празнувате под натиск. И, все пак, каквото и да решите, скъпи мъже, не подарявайте на майка си по-голям букет, отколкото на жена си!

8ми март
Снимка: Istock

А вие, скъпи дами, навигирайте мъжете и им давайте посоки към това какво искате, обичате и ви харесва. В чести случаи, те не разчитат вашите сигнали, а вие често оставате разочаровани, в следствие на неоправдани очаквания.

Имайте прекрасен ден, по-малко счупени чинии, много красиви букети и още повече щастливи моменти!

Edna.bg празнува 7-ми рожден ден! Участвай в нашата игра ТУК и спечели страхотна награда! >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти