Създадено за President

Какъв е вкусът на лятото?

а
Снимка: iStock/Getty Images

Дългите летни вечери вече са тук, изпълнени с приятелски шеги и придружени винаги с нещо вкусно за хапване.

Не са далеч и горещите обеди, когато ще имаме нужда само от голяма салата и нищо друго, за да заситим глада си.

В готовност са и раниците за излети в планината или край язовира, в които ще скрием няколко вкусни сандвича и термос с ледено студена вода.

Вeроятно се досещате, че в тази статия ще говорим за вкусната страна на лятото, за онези разтапящи хапки, които ни карат да въздъхнем и да си кажем:

Ех, лято е!

Вкусът на лятото за някои може и да е плод, но за нас е….сирене President. Студено, вкусно и разтапящо се ... И като се огледа човек в лятното меню, ще разбере, че сме съвсем, съвсем прави.

Ето защо:

🥐 За закуска или в планината - банички със сирене

а
Снимка: iStock/Getty Images

Толкова лесна за приготвяне и толкова вкусна - нашата родна баница може да нахрани цяло село само с няколко яйца, кутия сирене и пакет кори за баница. Прави се лесно, издържа на горещините и е най-вкусна, когато се яде с ръце на хубава гледка.

Ако се чудите дали не може да постигнете пълно щастие и баницата да е не само вкусна, но и здравословна, можете - заменете стандартните кори с такива от оризово брашно. Но сиренето нека остане краве и бяло - в него се крие тайната на любимия ни летен вкус.

🍅 За обяд в горещите летни дни - домати със сирене

а
Снимка: iStock/Getty Images

И най-изисканият ресторант в света няма да ви предложи такова удоволствие за сетивата, каквото ще ви предложи простичката комбинация на студен домат с бучка сирене в горещ летен ден.

За абсолютен разкош, може да добавите струйка олио и малко магданоз. Не е нужно да описваме повече, нали.

🍉 Царицата на лятото - диня със сирене

а
Снимка: iStock/Getty Images

Тук вече дори ние оставаме без думи. Съчетанието на сладката студена диня с леко соления вкус на краве сирене President е вкус, за който мечтаем през цялата зима.

Е, най-сетне идват дните, в които можем спокойно да ядем само това и за закуска, и за обяд, и за вечеря и да усещаме лятото с всичките си сетива.

На диня и сирене можете да поканите дори приятелите си, стига да оформите хапки от кубче диня и кубче сирене, забодени с коктейлни клечици. Когато е с марка President, кравето сирене е и лесно за сервиране, благодарение на допълнителната цедка.

Защо точно сирене?

а
Снимка: President

Ако още не сме ви убедили, че именно сиренето е най-лятната храна, ето още няколко факта за него - чудесен източник не само на мазнини, но и на калций и протеини.

Съдържа и големи количества витамини А и В12, заедно с цинк, фосфор и рибофлавин, омега-3 мастни киселини и витамин К2.

Характерният мек и балансиран вкус на краве сирене President се харесва на всички в семейството и се превръща в любим избор за всяко лятно ястие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти