Какво знаем досега за втората част на „Жената чудо“

Жената чудо Гал Гадот филм
Снимка: Warner Bros

Деница Димитрова

Компанията „Warner Bros“ ни зарадва с първи снимки от предстоящия втори филм за Жената чудо.

Голямата изненада в тях е присъствието на Крис Пайн, за когото феновете се надявахме, но не очаквахме да се завърне, предвид съдбата на героя му Крис Тревър в предишната част (в случай, че не знаете каква е тя, няма да ви казвам, но пък вие гледайте!).

Жената чудо Гал Гадот филм
Снимка: Warner Bros

Още миналата година стана ясно идеята новата история да бъде разположена в наши дни или поне няколко десетилетия след Първата световна война, когато се развиваха събитията във филма от 2017.

Заглавието на новата лента ще бъде „Жената чудо 1984“ и докато детайли около сюжета все още не са разкрити от студиото, то за него знаем поне две неща.

Жената чудо Гал Гадот филм
Снимка: Warner Bros

В продължението Гал Гадот като Диана (каквото е истинското име на героинята) отново ще се намеси във война – този път Студената. Това ще бъде и поводът да се сблъска с д-р Барбара Ан Минерва - злодея антагонист в историята, известен още като Гепарда.

В ролята ще влезе Кристен Уиг, която сме свикнали да гледаме в комедийни роли, а това прави бъдещото ѝ изпълнение още по-любопитно.

Жената чудо Гал Гадот филм
Снимка: Getty

Предстоят да бъдат обявени и останалите актьори, които ще вземат участие. Засега се знае, че към Гал Гадот и Крис Пайн се присъединява Педро Паскал, макар и конкретната му роля да не е известна. Има слухове, че във филма ще се появи и Линда Картър – актрисата, изиграла за първи път легендарната комиксова героиня през 70-те години.

Снимките на „Жената чудо 1984“ вече са започнали и освен в няколко различни американски щата, част от тях ще се състоят още във Великобритания, Испания и Канарските острови.

Жената чудо Гал Гадот филм
Снимка: Getty

В момента текат снимките на продължението, което отново е под режисурата на Пати Дженкинс. Зад кадър тя е събрала повечето си колеги, работили по предходния филм.

Очаква се новата лента да излезе не по-рано от есента на 2019 г., а дотогава има време да наваксате с касовия предшественик от миналото лято.

Жената чудо Гал Гадот филм
Снимка: Getty

Не е нужно да си падате по филми за супергерои, за да оцените историята за една жена с чисто сърце и желание да спаси света. В случай, че са ви нужни още причини, то трябва да знаете, че „Жената чудо“ се превърна в най-печелившия игрален филм, режисиран от дама, и междувременно счупи още няколко рекорда за комиксови екранизации.

Ето това е #ЖенскаСила!

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти