Какво време ни очаква утре - в неделя, 29 април

g
Снимка: Thinkstock

През нощта ще бъде предимно ясно. Към сутринта на места в низините ще се образува мъгла или ниска облачност. Минимални температури: между 8 и 13 градуса.

Утре ще е предимно слънчево, още преди обяд в низините ниската облачност ще се разкъса. В следобедните часове над западните райони ще има временни увеличения на облачността, но валежи не се очакват. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури: между 24 и 29 градуса.

g
Снимка: Thinkstock

Над Черноморието ще е предимно слънчево. В сутрешните часове - на места с ниска облачност или мъгла. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 17-19 градуса. Температурата на морската вода е 15-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове над масивите в Западна България - с купеста облачност, но без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток.

g
Снимка: Thinkstock

През първите два дни от новата седмица ще се задържи предимно слънчево и в по-голямата част от страната - сухо. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, значителна над планинските райони в Западна България. На отделни места там ще има и краткотрайни валежи с гръмотевици. В понеделник до вечерта вятърът от изток-югоизток ще отслабне и стихне. Температурите в източните райони ще се задържат по-ниски, но в останалата част от страната дневните ще достигат 25-30 градуса.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти