Какво време ни очаква през уикенда?

жена море лято кафе
Снимка: iStock

Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са предимно между 29 и 34 градуса, в София - 29 градуса. Това съобщиха от НИМХ, цитирани от dariknews.bg.

Слънчево ще бъде и над Черноморието. Ще духа умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 26 и 28 градуса, температурата на морската вода ще бъде с градус по-малко. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.

В събота времето ще се задържи слънчево. Вятърът ще е слаб, от изток-североизток. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса.

В неделя преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд с ориентиране на вятъра от северозапад ще започне да прониква хладен въздух. Над западните и планинските райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там на отделни места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Не е изключено да има локални интензивни валежи и градушки.

ох на мама
Снимка: Личен архив

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Instagram!

Още за Лято 2020:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти