Какво ни очаква този месец в Сердика Център

Какво ни очаква този месец в Сердика Център
Снимка: Сердика Център

Грандиозният финал на ексклузивната седмица е на петък 13-ти с първия в България BALLOONIC спектакъл

Шестото издание на международния фестивал за съвременен танц SOFIA DANCE WEEK ще стартира със зрелищно шоу от покрива на Сердика Център.

Петък 13-ти през месец септември ще бъде по-нетипичен от всякога с впечатляващия спектакъл BALLOONIC в BEACH BAR на търговския център. Танцовият пърформанс ще представи шоу с балони, изпълнени с хелий, които ще издигнат артистите във въздуха на над 20 метра височина.

В 21:00 часа всички гости на спектакъла ще се пренесат в магическия свят от светлина, музика и флуидност, за да станат част от първото по рода си BALLOONIC шоу в небето над нощна София. Вход свободен!

Вижте още подробности и любопитна информация ТУК!

Но изненадите за клиентите на Сердика Център не свършват дотук. Молът обявява седмицата от 9 до 13 септември за Shopping&Dance Week, за да докаже на всички, че пазаруването може да е истински забавно, мултикултурно и… в ритъм с модата.

Като танцът.

От понеделник до четвъртък клиентите на мола, пазарували на стойност от 150лв. до 200лв., ще получат персонална покана за специалното закриващо събитие на Shopping&Dance Week на 13 септември и комплимент от Domain Boyar по време на спектакъла BALLOONIC.

А всички, пазарували на стойност над 200 лв., ще спечелят покана за двама за представление от фестивалната програма на SOFIA DANCE WEEK.

И това не е всичко!

На 13 септември от 18:00 до 21:00 часа обявяваме HAPPY SHOPPING HOUR с намаления до -50% в повече от 30 магазина в Сердика Център. В специалната промоция ще се включат магазините Karen Millen, DUomo, Patrizia Pepe,H&M, Fusion, Playlife, Scandal, Guess Accessories, Istyle, Douglas, beauty|zone, Grand Optics, Swiss Boutique, Vision Express, WMF,Six, Nikol, Bra Clinic, Högl, BSB, Badoo, , KREO, Tom Tailor, Bobo Zander и Celio.

Най-актуалната информация за HAPPY SHOPPING HOUR и участващите марки можете да откриете на официалния сайт на Сердика Център, както и на Facebook страницата.

SOFIA DANCE WEEK е сред най-атрактивните събития, които се провеждат в столицата. Всяка година разнообразната програма на международния фестивал (05 – 19 октомври) включва спектакли на представители на различните тенденции в жанра "съвременен танц" от Европа, Азия и Америка.

Фестивалът е и част от програмата за кандидатура на София за Европейска столица на културата през 2019 година.

Платена публикация

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти