Какви качества имат хората, родени през ноември

есен
Снимка: iStock

Родените през ноември са привлекателни, спонтанни и не обичат да ги водят за носа. Дават шанс на човека до тях, само когато са сигурни, че чувствата са взаимни и искрени. Но пък са страхотни купонджии, с които никога няма да скучаете. Ето и основните характеристики на хората родени през вторият месец от есента.

1. Изключително влюбчиви

Влажни ръце, пеперуди в стомаха, зачервени бузки. Звучи ли познато? Няма спор, такива са хората през ноември, когато са влюбени. Те са готови на всичко, за да достигнат до обекта на своите чувства – незабравими страстни нощи, горещ флирт или разговор под небето. Няма особено значение мястото, важното е да са заедно с човека, когото обичат.

есен
Снимка: iStock

2. Ангажирани

Родените през ноември винаги са ангажирани с нещо и някого. Няма празно при тях. Колкото повече ангажименти поемат, толкова по-добре. Важното е да се чувстват заети и значими. Това обаче понякога им играе лоша шега, защото не винаги успяват да се справят с всичко в срок. Съветваме ги да записват всяка уговорка по телефона, за да не попаднат в конфузна ситуация, забравяйки за поредната делова среща.

Вижте в нашата галерия кои са останалите 5 качества на всички, които са родени през месец ноември:

Какви качества имат хората, родени през ноември
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти