Каква енергия на съдбата носиш спрямо цвета на косата ти
Снимка: netinfo

Каква енергия на съдбата носиш спрямо цвета на косата ти

Учените многократно са правили изследвания за връзката на цвета и структурата на косата с характера на човека и са стигнали до заключението, че косата може да говори за някои черти на характера.

С тях са съгласни и психолози, и астролози.

* И така – притежателите на синьо-черна коса са пресметливи, с тежък, понякога дори жесток характер, те се влияят от енергията на планетата Сатурн. Много често постигат успехи в живота благодарение на силната си воля и силен характер.

Снимка: netinfo

* Черна коса (с лек кестеняв блясък на слънце) – имат хората, които са творчески натури, привличат околните и са много безстрашни. Енергията на Плутон ги зарежда с проницателност и могъщество. Такива хора често се занимават с психология и криминология.

Снимка: netinfo

* Тъмно руси с пепеляв оттенък коси имат хората със забележителна интелигентност и хитрост, те често имат и способността майсторски да лъжат. Такива хора имат склонност към точни и приложни науки, и са под закрилата на енергията на Меркурий.

Снимка: netinfo

* Русите коси са близки на енергията на земята – Прозерпина. Хората с такава коса се ползват с доверието на околните, те са щедри и лоялни, добри психолози. Главните си успехи постигат в област, свързана с грижа за хората. Тези хора са щастливи в семейния живот.

Снимка: netinfo

* Руси със зеленикав оттенък коси имат хората, които са склонни да предвиждат бъдещи събития. С това, както и с поетичен талант, ги зарежда енергията на Нептун.

Снимка: netinfo

* Кестенявите коси са заредени с енергията на Юпитер, притежателите им имат силата и способността да влияят на другите. Най-големи успехи ги очакват в сферата на политиката, финансите, науката и управлението.

Снимка: netinfo

* Рижите коси, под ръководството на огнената енергия на Марс, обещават победа на притежателите си във всяко избрано от тях поприще. Рижокосите по природа са безстрашни, изобретателни, с чувство за хумор се отнасят към неприятностите, но често са избухливи.

Снимка: netinfo

* Пясъчните и медни нюанси на косата символизират енергията на Венера. Хората с такива коси могат да се похвалят с отлично здраве, високо ниво на вътрешен мир, както и склонност към експериментиране, проучване, с музикални и артистични способности.

Снимка: netinfo

* Притежателите на златисти коси имат слънчева енергия, те привличат хората, те са очарователни и щедри. Могат да постигнат безпрецедентни висоти в творчеството и в политиката.

Снимка: netinfo

* Платинените и светло- пепеляви коси излъчват енергията на Луната и придават на хората такива черти като романтичност, нежност. Те имат внимателен и задълбочен ум, а често и паранормални способности. Притежателите на такава коса привличат хората, като остават загадка за тях.

Снимка: netinfo

* Срещат се и така наречените разноцветни коси, когато на една глава съжителстват различни съотношение на пигмента в космените фоликули. Такава окраска имат хора, които са много общителни и са разностранно развити. Собствениците на разноцветна коса с лекота общуват и с хора, и с животни, и могат да постигнат успех във всяка област. Те черпят от енергията на астероидните пояси.

Снимка: netinfo

Трябва да се отбележи, че с пребоядисване на косата в определен цвят, човек придобива в известна степен свойства, съответстващи на енергиите на конкретните планети, описани по-горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти