Как да уплътним свободното си време

Как да уплътним свободното си време
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Хората се делят на два типа – такива, които си правят новогодишни списъци с цели и желания, и такива, които не го правят.

Първият тип има две разновидности:
1. хората, които започват веднага да работят по изпълнение на целите си

2. тези, които осъзнават, че е краят на март и за 3 месеца са си останали само с обещанията за промяна.

Ако сте от тези, които в новогодишната нощ са били твърдо решени, че в идните 12 месеца ще променят живота си, а засега всичко си върви по старо му, можем да ви кажем само едно – никога не е късно smiley

Можеш да започнеш диета и от вторник, да приключиш с някоя задача в събота, да започнеш от начало в средата на годината, да си избереш ново хоби в сряда следобед.

Важното е единство да имаш желание и да си наложиш постоянство.

Ние в Edna.bg обичаме да имаме хобита. Една пее в хор, друга реши да учи немски, трета експериментира с камерата и монтажа, като не спираме да се оглеждаме за още нови неща, с които да уплътним свободното си време.

Затова решихме да ви дадем няколко идеи за нови хобита, на които да се посветите, ако сте установили, че спазването на гръмките новогодишни обещания засега не върви по план.

Кулинарен туризъм, „винен“ дневник, курс по готварство или език, както и още няколко интересни предложения можете да видите в галерията ни ТУК!

Споделете ни какви са вашите хобита и какво сте решили, че искате да усвоите като умение, ако не тази година, то в предстоящите smiley

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти