Как да се предпазим от негативните енергии по време на работа

Как да се предпазим от негативните енергии по време на работа
Снимка: Thinkstock

Ако професията ви е свързана със срещи с много хора всеки ден, вие поемате част от тяхната енергия – както положителна, така и отрицателна.

Всичко зависи от това как е настроен в момента човекът, когато се среща с вас.

Това се отнася за всички професии, в които се контактува с голям поток от хора - фризьори, продавачи, консултанти, банкови чиновници и всички останали, които заради естеството на работата си постоянно са в контакт с някого.

Сигурно често се случва след многократни срещи да се чувствате като изцедени в края на деня.

Това се случва след като приемете негативната енергия на хората.

Ако работата ви е свързана с физически контакт – докосване на хора – след всеки клиент дръжте ръцете си за две минути в купичка с вода от кладенец.

Това особено силно важи за фризьорите, върху чиито ръце падат косите на хората при подстригване или ги докосват по време на оформяне на прически. Косата е мощен проводник на енергия и предава не само негативна енергия, а дори и болести.

Снимка: Thinkstock

Ако работата ви е свързана с докосване на хора, по време на работа носете на двете си ръце гривни от хематит, те изпълняват функцията на изолатор от чуждите енергии.

След като свършите работа, измийте гривните под течаща вода. На всеки два месеца сменяйте гривните с нови, защото те се пренасищат с отрицателна енергия.

Снимка: Thinkstock

Ако работата ви е свързана с устен контакт с много хора, ще ви защити обикновената безопасна игла. Закопчайте я от вътрешната страна на дрехата си в района на сърцето. Иглата няма да разреши на негативната енергия да стигне до вас. Всяка седмица сменяйте иглата с нова.

Щом се приберете от работа, не контактувайте с никого от семейството си, преди да сте взели душ. В противен случай рискувате да се скарате с някого от близките си, само защото целите сте покрити с негативна енергия, дори да не е проникнала във вас. Желателно е да сменяте дрехите си всеки ден, за да не носите негативната енергия, натрупана през предишните дни.

Снимка: Thinkstock

Веднъж седмично правете вана с добавка на една шепа морска сол. Това ще ви пречисти от отрицателните енергии на хората, с които контактувате по време на работата си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти