Как да се позабавлявате с мъжете си

Как да се позабавлявате с мъжете си
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Няма нищо по-хубаво от това да се срещнеш човек, които те зареждат с енергия и ти помага да погледнеш на живота изцяло позитивно. Ако пък е от различни пол, удивлението и емоцията от добре прекараното време винаги е в пъти по-голяма.

За да се случи нещо подобно обаче не е достатъчно да срещнете прекрасния човек, който ще ви забавлява непрестанно като клоун на детско парти. Процесът трябва да бъде провокиран и от двете страни.

За радост на дамите мъжете са изключително лесни в това отношение. Достатъчно е само една лека провокация от жената, с която да покаже, че е готова за позитивно и весело прекарване.

Мъжът обикновено веднага разбира тези сигнали и неусетно изземва водещата роля. Да, водещата роля трябва да е негова, защото жените не са толкова забавни, колкото им се иска да бъдат. 

Жените знаят това и често се притесняват, че може би не са достатъчно забавни и интересни.

Добрите новини са, че това няма никакво значение за мъжете, защото са много по-предразположени към жените, само защото са жени и колкото и малко нещо забавно и интересно да кажат или направят, мъжете го хиперболизират и нещата си идват на мястото.

За да се забавлявате истински с мъжете, то задължително трябва да излизате често с тях и да споделяте техните интереси, колкото и досадни да ви се струват те понякога. Мъжете обичат да бъдат на своя територия и в позната среда, която могат да контролират. Иначе няма как да ви покажат най-доброто от забавната им страна.

Дайте им възможност да го направят поне в началото, а след това по естествен начин ще намерите компромисно място, в което и двете страни ще се чувствате в свои води.

Опитайте се да не осъждате предварително мъжете, особено непознатите. Често се случва така, че тези, които на пръв поглед нямат нищо общо с вас, може да се окажат най-интересните и забавни мъже. Никога не си правете предварителни негативни изводи за непознатите мъже, защото само може да изпуснете шанс за изключително забавно прекарване с тях.

Снимка: netinfo

Взимайте пример от мъжкия пол – колко пъти сте чували как някой се е запознал случайно с друг и същата вечер са прекарали най-забавната вечер в живота си? Просто давайте шанс. Дори и на непознати. Голям купон може да се получи с тях.

Трябва да имате предвид, че и мъжете са си „примадони”. За да започне забавлението с тях, понякога вие трябва да направите първата крачка, давайки тон на разговора, без да имате притеснения за това.

Ако ли не, то просто им обърнете внимание повече от обикновеното. Мъжете се ласкаят лесно, а когато се чувстват център на вниманието дават всичко, за да го задържат. Просто ги провокирайте леко, а след това продължете да се забавлявате с тях. Те ще държат фронта.

За да бъдат пълноценни забавните преживявания с мъжете, то е задължително да поддържате връзка с тях. Обаждайте се, пишете си, инициирайте срещи и откликвайте на поканите им.

Снимка: netinfo

Така се създава и истинското приятелство, което е изключително важно за по-голямата част от мъжете. Така че не забравяйте да им бъдете и приятел. Помагайте им и ги подкрепяйте. Само добрите приятели могат да се забавляват истински.

Ако тези съвети ви се струват непотребни и нямате намерение да се забавлявате истински с мъжете, то винаги може да се обърнете към своите приятелки, с които да си поплачете напоително. Може би смехът и сълзите имат един и същ пречистваш ефект. Всичко е въпрос на избор.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти