Създадено за Vivacom

Как да организираме най-ефективно работата си от вкъщи по време на самоизолация

жена работа офис
Снимка: iStock

Да работиш от вкъщи за някои може да е ежедневие, но в създалата се ситуация на карантина заради коронавируса, повечето от хората трябва да работят дистанционно от домовете си.  

Коронавирусът продължава да се разпространява и вече е обявена пандемия, затова редица фирми посъветваха работниците си да работят от вкъщи. Надеждите са, че ако се държат служителите по-далеч един от друг, това ще намали възможността човек да се зарази, докато пътува до работа или в общите помещения в офиса и така ще се намали разпространението на заразата.

За някои обаче хоум офисът е истинско изпитание, било то защото не могат да се концентрират или защото децата изискват постоянно внимание и грижи. Затова е важно да знаете как да организирате работата си, за да сте възможно най-продуктивни и най-вече – за да се чувствате удовлетворени от постигнатите резултати!

Предлагаме ви 6 идеи, които ще ви помогнат да се адаптирате по-лесно към работата в домашни условия и да организирате ежедневните си задачи!

6 идеи как да организирате работата си от вкъщи

#ОставамВкъщи: VIVACOM призовава да си останете у дома и да общувате с вашите близки и приятели посредством нашите услуги

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти