Създадено за Next Level

Как да изберем подходящия фитнес клуб през 2023 г.?

Как да изберем подходящия фитнес клуб през 2023 г.?
Снимка: Next Level

Здравословният начин на живот е тема, която заема все по-централно място в ежедневието ни. Предвид стреса и динамиката на работа, поддържането на здрава физическа и ментална форма е по-скоро задължително, отколкото препоръчително.

Екипът на верига фитнеси Next Level добре знае това и се грижи за предоставянето не просто на добри условия за тренировка, но на 360-градусово положително преживяване на своите клиенти „във“ и „извън“ залите.

Снимка: Next Level

Най-новата локация на веригата отвори врати в средата на декември на бул. Проф. Цветан Лазаров 113, в кв. Дружба 1, и предлага просторни помещения, богато TechnoGym оборудване, зона за релакс и сауна и още.  

Запазена марка на всички 8 клуба на веригата са светлите и просторни зали. Освен спокойствие по време на тренировка, това позволява и използването на естествената дневна светлина за усещане като от тренировка на открито. Високите тавани в клубовете позволяват и по-добрата циркулация на свеж въздух, което е особено важно, най-вече в пиковите часове.

Снимка: Next Level

Тези характеристики, както и обособените кътове за релакс с удобни дивани и библиотеки с книги, превръщат залите в приветливо пространство за хора от всяка възраст и ниво на физическа активност. Често кътовете за релакс се използват като зони за работа преди или след тренировка. Това позволява на клиентите да съчетаят полезното с приятното в натоварения ден, без да се притесняват, че ще пропуснат някоя работна задача.

Верига фитнеси Next Level e eдинствената, която залага на напълно ново оборудване и последен модел уреди от линията TechnoGym. Това в комбинация с експертните индивидуални треньори гарантира успех за фитнес целите на всеки клиент. За тези, които предпочитат груповите занимания, веригата е ексклузивен представител за България на програмата Les Mills. Разработени от и за професионални атлети, Les Mills тренировките са разнообразни - кардио и силови, и с помощта на мотивираща музика бързо се превръщат във фаворит на всеки опитал.

Снимка: Next Level

За да бъде преживяването на клиентите във и извън залата лесно и приятно, през изминалата година веригата въведе в употреба мобилна апликация, чрез която клиентите могат да запазват своите часове за групови занимания. В личния профил на клиента в приложението вече се намира и неговата абонаментна карта за достъп под формата на QR код, така че не е нужно да се издава или носи в портфейла поредната пластика. Закупуването на абонамент онлайн също бе улеснено чрез възможността за сключване с електронен подпис. Освен по-интуитивна работа за клиентите, тези ходове са в посока устойчив бизнес и щадене на околната среда чрез намаляване употребата на хартия и пластмаса.

В ролята си на предпочитан фитнес клуб за софиянци Next Level се грижи и за това да бъде близо до своите клиенти и да  поддържа информираността по важни теми като здравословното хранене и щастливия начин на живот чрез различни колаборации, материали онлайн, месечен бюлетин и участие в събития на открито.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти