Излезе официалният трейлър на новия български филм "Пепел върху слънцето"

пепел върху слънцето
Снимка:

Публикуваха официалния трейлър на филма „Пепел върху слънцето“. Заглавието тръгва по екраните в цялата страна на 30 октомври. Видеото бе разпространено по-рано днес в социалните мрежи, а също и в кината. Това е първият досег на зрителите с кадри от филма след публикувания през февруари тийзър. В него виждаме много повече от д-р Стефан Стефанов (Юлиан Вергов) и от разказваната в заглавието история.

В „Пепел върху слънцето“ участват още много обичани родни актьори, включително Силвия Петкова, Ники Илиев, Павел Поппандов, Николай Станоев и много други. Проектът е дебют за режисьора Бо Калинов и оператора Калоян Иванов в киното. Оригинално премиерата трябваше да се състои през месец март, но епидемията от COVID-19 отложи събитието. Вече се състоя първата предпремиерна прожекция на филма като част от конкурсната програма на фестивала „Златна роза“ във Варна, а на 9 октомври 2020 г. предстои участие на заглавието и на София Филм Фест, за което билетите са напълно разпродадени.

 
Пепел върху слънцето - Официален трейлър

💥 В КИНАТА ОТ 30 ОКТОМВРИ 2020! 💥 Д-р Стефанов ( Julian Vergov ) е обвинен в лекарска грешка и избухва огромен медиен скандал. Младата журналистка Антония ( Силвия Петкова { Silvia Petkova } ) се впуска в смело разследване на случая... 🤩🎬 Музика: Death Came A-Knockin' на DELTA ROOSTERS :) #ПепелВърхуСлънцето #Трейлър #Филм

Публикувахте от Пепел върху слънцето / Ashes Over Sun в Вторник, 6 октомври 2020 г.

Филмът е разказ за д-р Стефанов, но лесно може да бъде отнесен към всеки лекар в България. Имахме привилегията да работим с Юлиан Вергов, който е изключителен актьор и даде всичко от себе си в тази роля. Смятам, че зрителите ще го видят такъв, какъвто не са го виждали преди“, сподели режисьорът на проекта Бо Калинов.

„Лекарите често са лошите герои в медиите. Дори при съмнение за лекарска грешка, всички веднага се нахвърлят върху тях, но никой не обръща внимание, когато си вършат работата. Именно тази тема прави филма толкова актуален в момента“, допълва продуцентът Калин Калинов.

В дните до премиерата се очаква да излезе и клипът към песента „Равносметка“ на Б.Т.Р., която е саундтрак на филма. Парчето е част от най-новия албум на групата – „Невидими стени“, който вече е на пазара, а режисьор на видеото отново е Бо Калинов.

Можете да последвате "Пепел върху слунцето" във Facebook.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти