Изкривените истини на "мъжкарите", които отказват да носят маски

маска пандемия
Снимка: iStock

От кога грижата за чуждото здраве не се смята за мъжествена черта?

Светът е изправен пред сериозно предизвикателство. От средата на март до днес сме поставени в ситуация, в която не сме попадали никога досега. И за нас е странно и непонятно как така продължаваме да дискутираме дали носенето на маска помага за разпространението на вируса.

Няма да навлизаме в научните и конспиративните измерения на тази дилема (с които смятаме, че повечето от вас са наясно). Също така знаем, че хората, които отказват да носят маски, нямат еднакви аргументи за избора си и в никакъв случай не може да се сложат под общ знаменател.

Днес бихме искали да поговорим за един специален вид представители на силния пол, които за краткост ще наричаме "мъжкари" (кавичките не са случайни). Те са силни, доминантни и изискват уважение. В крайна сметка тази репутация не се създава от само себе си, нали? 

В нашата галерия днес споделяме няколко абсурдни твърдения, които напоследък чуваме все по-често. И се надяваме всички заедно продължим да се борим за изкореняването им от битовия снаряд с аргументи на един съвременен човек.

Изкривените истини на "мъжкарите", които отказват да носят маски

Редно е да поясним, че не искаме да обидим никого, а да отправим критика към онези, които инстинктивно се стремят към нарушаване на правилата и не мислят за хората, които са в потенциална опасност. 

Да се държим "мъжки" не означава да бъдем неразумни. 

маска пандемия
Снимка: iStock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти