Юни, моля те, бъди незабравим!

двойка лято любов жена
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Шести месец, шести шанс да бъдем щастливи, да направим онази промяна, за която копнеем, да си тръгнем, да останем, да обикнем или пък да забравим.

Цифрата шест винаги е носила със себе си специално значение. В училище ни убеждаваха, че това е най-високата оценка, която можем да получим. Хубаво, че по-късно разбрахме, че в живота няма отличници, а най-високата оценка далеч не е шестицата, изписана прилежно в бележника.

двойка лято любов жена
Снимка: Istock

Най-високата оценка е онази, която сам даваш на себе си - както в моментите, в които си на върха, така и в моментите, в които искаш да се свиеш на кълбо в леглото си и да не станеш от там с дни.

Кога преполовихме годината? Юни е тук, изпълнен с толкова много обещания - за лято, за красиви залези, за вечери навън с бира в ръка и добри приятели, за откраднати целувки, нови любови, стари тръпки, първо море за сезона, боси крака и надежда за много усмивки.

двойка лято любов жена
Снимка: Istock

Здравей Юни, и моля те, бъди незабравим! Защото си толкова топъл, слънчев и пристигаш с такава широка детска усмивка, че ще бъде ужасно тъжно, ако ни разочароваш. Радвай ни, Юни, карай ни да се смеем до сълзи, опиянявай ни, танцувай с нас, чакай изгрева, целувай ни по раменете, покажи ни какво е значението на думата “Щастие”.

Добре дошъл, Юни! Чакахме те толкова дълго...

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти