История за сила: да останеш сама, парализирана и с 4 деца, но да откриеш любовта отново

История за сила: да останеш сама, парализирана и с 4 деца, но да откриеш любовта отново
Снимка: netinfo

Докторите казват на Риона Кели, че може би никога няма да проходи отново, след като получава травма на гръбнака. В този момент 37-годишната майка на 4 деца преживява огромен шок, но истинският удар идва само 5 дни по-късно, когато съпругът ѝ я напуска и я оставя сама, парализирана на легло и с 4 деца, които в този труден момент се нуждаят от двамата си родители.

Съпругът ми реши, че с бракът ни е свършено, докато все още бях в болницата и не знаех какво ще се случи с мен. Никога не сме били идеалното семейство, но имахме отговорност към тези 4 деца, а той си тръгна при първата по-голяма трудност и в момент, в който имах най-голяма нужда от него.

След 6 седмици Риона все още не е можела да ходи и лекарите са й казали, че може да не стъпи на краката си никога повече.

Казаха ми, че може и да не проходя. Бях претърпяла автомобилна катастрофа преди година и половина и най-вероятно това бе довело до проблема с гръбнака ми. Първият път, когато излязох навън с инвалидната количка, намразих света. Мислех, че всички ме гледат, въпреки че не беше така. Дори пожелах да сложа край на живота си.

Но Риона е една силна жена, която не се отказва така лесно от себе си и не губи вярата си в света и доброто.

Като по чудо тя успява да направи първите си самостоятелни крачки само след няколко часа физиотерапия. По време на възстановяването си тя се запознава с треньора Кийт Мейсън. Той води нейната физиотерапия и скоро двамата се влюбват.

По онова време не трябваше просто да се боря, за да проходя отново, трябваше да се възстановя и емоционално, бях загубила човека, който беше до мен през последните 14 години. След като терапията приключи с Кийт продължихме да се виждаме и лека по лека се влюбихме. Заедно сме вече от почти година, а децата ми го обожават.

Риона има вече зад гърба си два пробягани маратона с помощта на количката ѝ и може да върви сама, без чужда помощ. Двамата с Кийт живеят и тренират заедно, а Риона споделя, че това преживяване я е направило още по-силна и борбена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти