Истината за груповия секс

Наталия Кобилкина
Снимка: Драгомир Спасов

Наталия Кобилкина

Напоследък все по-често ми задават въпроси, свързани с тройките или груповия секс.

За двойки, които от много години живеят заедно, не искат да изневеряват на половинката си, но едновременно с това искат да пробват нещо ново - тройка е доста добър вариант.

Ако не сте готови, просто използвайте играчки, завързани очи, ръце и малко въображение.

Внимание! В момента не коментирам дали това е морално или аморално, дали е правилно или грешно. Става въпрос за личен избор, който със сигурност не е за всеки. Не казвам, че задължително трябва да го правите, за да имате разнообразие, дори по-скоро съм против такива експерименти за морални хора.

Но за хората, които имат необходимост от нови, свежи и нестандартни идеи под завивките, подготвих тази статия, която ще ви помогне, ако вие вече сте взели това решение, но не знаете как да го реализирате и имате страхове какво ще стане след това. Говорих с много двойки, които практикуват този тип секс в България и в чужбина, и ще си позволя да споделя опит от тяхната реалност.   

Правила за хубава тройка:  

1. Трябва да имате желание. Говоря, не просто да ви е интересно, а наистина да имате голямо желание за това изживяване. И двамата! Ако партньорът ви е категорично против – тройка няма да се получи. Трябва да осъзнавате и риска, на който подлагате вашите отношения.

2. Жената си избира жена, мъжът си избира мъж (в зависимост от това от какъв пол сте решили, че ще е третият човек)! Ако ще каните жена да се добави към вашата двойка – съпругата трябва да я харесва. Най-малкото, защото тя е по-активна страна в тази комбинация – тя ще целува другата жена и това трябва да ѝ бъде приятно. Най-лесният вариант е да поканите приятелка, на която имате доверие. Така ще бъдете с човек, на когото имате доверие. Въпреки че за много жени по-лесно е да го правят с непозната жена, защото така по-лесно се отпускат.

3. Мъжът избира мъж, ако той ще е третият. Най-лесният вариант е мъжът да покани своя приятел. За да позволи на приятеля си да обладава неговата жена, той трябва да има голямо самочувствие и трябва да се настрои психически за изживяването. В противен случай, може дори да се получи конфликт. Трябва изначално да го приемете като игра и да бъдете много приятелски настроени към другия мъж. Ако не ви се получава – просто не правете тройка.

4. Винаги започваме секса от своя партньор! Например, докато мъжът вече обладава съпругата си, тя започва да прави френска любов на неговия приятел. Ако пък третият човек е жена, първо мъжът трябва да проникне в своята постоянна партньорка. Тя пък може да започне да целува своята приятелка или да ѝ прави орална любов. Важно е партньорът да не се чувства изоставен.

5. Правилото "стоп"! Ако усещате, че не ви е комфортно или нещо не върви по план, винаги имате право да кажете "стоп"! И тогава всички трябва да спрат! Никой няма да ви се обиди, ако вие прекъснете цялата работа. Понякога нещо е много приятно да го фантазираш, но когато стигаш до реалността, разбираш, че фантазиите са били много по-приятни. Тогава просто се върни на фантазирането.

6. Трябва да има водещ в цялата работа. Обикновено, ако поканите друга жена, мъжът е като диригент на цялото действие. Той е този, който нежно целува едната, после втората, а след това им помага те да се целуват една друга. Той ги води под душа, казва: "изкъпи я" и наблюдава какво се случва, той помага на дамите да се отпуснат.

7. Ако в тройката има двама мъже, единият води. Жената винаги се притеснява в такава ситуация и е нормално да не проявява инициатива. Тя чака да бъде водена. Тази роля е за мъжа - той дава инструкциите, той "командва", а тя просто се отдава на усещането. И другият трябва да поема това лидерство преди да започнат. Обикновено лидерът е стабилният партньор.

8. Отпуснете се. Щом сте вече сте стигнали дотам – постарайте се максимално да се насладите. Приятно е да се отдадете на такива преживявания на луксозното място, с красиви неща около вас.  Пуснете хубава музика за фон, не хапвайте много преди това. По-добре не пийте алкохол или заложете само на малко вино и плодове.

9. Атрибутите, които ще направят тройката още по-интересна: шалче, маска за очи, вибратор за клитор или аналните вибратори за напреднали. Нека да бъдат някъде наблизо, никога не знаеш какво ще ти се прииска в цялата ситуация.

10. Интересни комбинации: прекрасен вариант е едната жена да е със завързани очи, с ръце, опряни на пода и с отворени крака. Другата жена да прави френска любов, докато партньорът ѝ обладава тази, която прави оралната любов. Друга комбинация е двете дами да се целуват, а после да си поиграят заедно с дълъг вибратор. Партньорът първо да ги наблюдава, а после да се включи. Ако е с двама мъже - жената може да бъде отгоре и да има и второ проникване, или докато тя прави орална любов, да има и вагинално проникване.

В тройката всичко трябва да бъде като игра - постоянно да има смяна, много целувки, прониквания - това е танц, който не бива да спира нито за секунда. Така че просто се отпуснете и енергията сама ще ви води. Хубаво е след това да има общ душ и отново много прегръдки и целувки. Винаги в правенето на такива неща трябва да има атмосфера на интимност, красота и любов.  

Така че, който е готов за експеримента – да дерзае. "Декамерон" и много древни гръцки митове са пълни с такива истории.

Но ако не сте готови – наслаждавайте се на моногамен, дълбок секс с партньора си, който също има своята красота.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти