Интимните тайни, които мъжете никога не биха си признали

мъж
Снимка: Unsplash

Истина е, че двама души, които се обичат и искат общата им приказка да завърши с „и заживели щастливо“, трябва да си казват винаги истината.

Има обаче някои неща, които на драго сърце сме склонни да спестим на половинката си.

Всички безобразни пози, в които заставаме, докато се епилираме, например, или подробности около месечния ни цикъл (които дори с приятелки не винаги споделяме). Има и неща, които по закона за щастливи любовни отношения не трябва да разказваме, като секс-истории с бивши приятели и подобни.

мъж стил
Снимка: Unsplash

Кои са обаче нещата, за които мъжете биха послъгали приятелките/жените си или пък никога не биха си признали?

Като начало за размера на мъжкото си достойнство или по-точно за това дали някога са си го измервали. Разбира се, че ще отрекат да са се вълнували точно колко сантиметра и милиметра е във всяко състояние.

Гледането на порно и още повече на вида такова. Може и да си признаят, че от време на време хвърлят по едно око на филмите за възрастни, но ще пазят в дълбока тайна колко често става това и кое им е любимият жанр.

мъж
Снимка: Unsplash

Никога не биха си признали за жените, за които си фантазират.

Това най-често са техни колежки, приятелки, съседки, както и ваши приятелки, дори бившите им половинки. Истината е, че няма как да спрем никой от скритите му фантазии, а и най-вече – няма защо да го правим. Важното е само да не разбираме и да не става излишна драма.

Почти е невъзможно да си признае за отминалите случки, когато не е постъпвал мъжки. Никой не иска дори да си спомня за неудобните ситуации, които е имал, какво ли остава да ги споделя. Така че това е разбираемо.

Със сигурност има и още неща, които могат да се добавят в списъка, но тези за базисните.

Като коментар можете да направите вашите предложения за нещата, които трябва да остават вечна тайна между двама влюбени.

мъж
Снимка: Unsplash

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти