Играйте и спечелете гмуркане в Егейско море

Играйте и спечелете гмуркане в Егейско море
Снимка: Thinkstock

Биляна Траянова

Скъпи читатели на Edna.bg, помните ли статията "Водата, която измива страховете", която ви представихме преди седмица? В нея авторът и водещ на любимото ни приключенско риалити, Биляна Траянова, ни разказа за преодоляването на своя страх от водата именно чрез преоткриването на гмуркането в дълбините на морето.

Сега "Без багаж" и Edna.bg ви дават възможност да се присъедините към екипа на най-гледаното тревъл риалити в страната и да се превърнете в главни герои на собственото си първо гмуркане.

Професионалните камери на предаването, чийто епизоди можете да гледате във Vbox7.com, ще заснемат този момент в незабравим филм, който ще можете да споделяте със семейството и приятелите си.

За да спечелите* един от двата предоставени ваучера за Discovery гмуркане, е нужно да изпълните следните условия:

1. Да имате регистрация в сайта Edna.bg. Ако все още нямате такава, кликнете TУК и я направете за по-малко от минута.

2. Изгледайте краткото видео за гмуркане във водите на Егейско море ТУК.

3. В електронно писмо до имейл адрес: igra@bezbagaz.com, озаглавено "Gmurkane", изпратете отговор на въпроса: Как се нарича програмата за гмуркане, с която екипът на "Без багаж" се потапя във водите на Егейско море?

4. Освен отговора си, напишете вашите три имена, възраст (над 18 г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

5.  Изпращайте вашите писма до 23:59 часа на 04.08.2014 година. Писма, получени след тази дата, няма да участват в томболата.

Победителите в играта ще бъде избрани на лотариен принцип и обявени в сайта Edna.bg на 06.08.2014 година.

Играйте и спечелете това несравнимо преживяване! Пожелаваме ви късмет и успех!

* Периодът на играта е от 10:30 ч. на 28.07.2014 г. до 23:59 ч. на 04.08.2014 г. Наградите са два ваучера за Discovery гмуркане в Егейско море, Гърция, Никити, с професионални инструктори от Diving Center Atlantis. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 10:00 часа на 06.08.2014 г. В лотарията участват читатели, изпълнили коректно условията на играта и дали верен отговор на зададения въпрос. Имената на печелившите се обявяват на 06.08.2014 г. чрез статия в Edna.bg, както и на "Фейсбук" страниците на Edna.bg и "Без багаж". Представители на Организатора (Нетинфо АД и Art Winner Productions) ще се свържат с тях, непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Потвърждението за наградата от печелившите трябва да бъде получено до 2 астрономически часа след обаждането. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да използват своята награда, да избере нови победители. Организаторът, Нетинфо АД, си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, Art Winner Productions, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти