ИГРА „Домът на Gucci”: условия, свързани с наградата двоен кинобилет

игра Домът на Гучи
Снимка: Форум Филм България

Не пропускайте да се влючите в новата ни Facebook игра по случай премиерата на „Домът на Gucci”!

Можете да спечелите едноименната книга на Сара Г. Фордън, вдъхновила лентата на Ридли Скот, или двоен кинобилет за прожекция на филма, като кликнете на долния линк и последвате условия, описани в поста.

Запознайте се с условията, свързани с използването на наградата 1 бр. двоен кинобилет за филма „Домът на Gucci”:

- Наградата двоен кинобилет важи само и единствено за филма „Домът на Gucci“ в избрано от победителя кино от киноверигите Cinema City или кино Арена на територията на Република България, в ден и час отново избрани от него.

- Наградата двоен кинобилет за филма „Домът на Gucci“ може да бъде ползвана в периода 02.12.2021 г. до 16.12.2021 г. включително.

- Организаторите не носят отговорност, ако в избрания от победителя ден и час, в избраното от него кино няма прожекция на филма „Домът на Gucci“.

- Наградата двоен кинобилет за филма „Домът на Gucci“ не може да заменяна за паричната равностойност в продукти или услуги и в друга по вид и стойност награда от филма „Домът на Gucci“, или който и да е друг филм. А в случай, че не бъде потърсена лично в обявения от Организатора срок, победителят губи правото си над нея.

- Победителят получава своите кинобилети за филма „Домът на Gucci”, след като се представи на касите на избраното от него и предварително посочено на Организатора кино.

- Организаторът не поема никакви разходи, в това число пътни, за храна и други, свързани с използването на наградата двоен кинобилет за „Домът на Gucci”.

Успех на всички участници!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти