Хороскопът за април: прекалено високите ни очаквания ще бъдат проблем

Хороскопът за април: прекалено високите ни очаквания ще бъдат проблем
Снимка: netinfo

През април причина за нашите проблеми и разочарования ще бъде или подценяването, или надценяването в сферите на любовта и финансите.

Бъдете осъзнати личности и вижте какво ще ви поднесе животът – ако е критика, неодобрение и осъждане, по всяка вероятност вие самите не обичате достатъчно себе си и правите много компромиси.

Ако пък внезапно бъдете приземени, може би сте имали прекалено високи очаквания – към себе си или към другите.

Ако пък получите награда... прекрасно, значи сте на прав път и може да празнувате.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През април има голяма вероятност да се обърнете към някаква своя страст – към човек или занимание. Ако внезапно усетите порив да правите нещо, което винаги ви е носило удоволствие, но по някаква причина сте го изоставили, значи е време да послушате сърцето си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец април 2017, прочетете ТУК.

Телец

Очаква ви много интересен месец – от една страна, ще усещате порив да действате и ще подхождате директно за разрешаването на определени проблеми, но от друга, ще установите, че моментът да се втурнете напред все още не е дошъл. Може би ще бъде най-добре да се придържате към присъщия ви подход при осъществяването на целите и желанията – да работите бавно и търпеливо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец април 2017, прочетете ТУК.

Близнаци

През април няма да ви бъде толкова леко и забавно, колкото ви се иска, защото ще трябва да обърнете внимание на някои належащи въпроси от по-практично естество. Ще бъде във ваша полза да останете здраво стъпили на земята и да се концентрирате върху случващото се тук и сега, вместо да избягвате отговорностите си или да търсите нещо различно, което така или иначе точно сега едва ли ще намерите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец април 2017, прочетете ТУК.

Рак

През април темата за професионалното развитие ще бъде във фокуса на вниманието ви. Възможно е да се окажете изправени пред избор, да премислите вече взето решение или да изясните финансов въпрос. Каквато и да е конкретната ситуация, препоръката към вас е да не се подценявате, защото ако го правите, със сигурност другите също няма да ви забелязват и ще пренебрегват желанията и способностите ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец април 2017, прочетете ТУК.

Лъв

През април не всичко в любовния ви живот ще тече толкова гладко, колкото ви се иска. Така типичният за вашия знак порив към романтика ще срещне някаква преграда, с която, искате или не, ще трябва да се съобразите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец април 2017, прочетете ТУК.

Дева

През април за вас ще бъде много подходящо да обърнете поглед навътре към себе си и да помислите кои са онези неща, от които е добре да се освободите. Дори да не го направите по свое желание, вероятно събитията и преживяванията ще ви подскажат от какво трябва да се откажете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец април 2017, прочетете ТУК.

Везни

Април ще бъде важен месец за вас, защото ще трябва да направите някакъв избор, от който ще зависи как ще се развивате оттук нататък във важна област от живота си – във връзката, в професията или в семейството си. За да бъде изборът ви правилен, не бързайте и определете кое е вай-важното за вас – няма как да получите всичко или да угодите на всички.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец април 2017, прочетете ТУК.

Скорпион

Началото на април ще бъде още един момент от тази година, в който пред вас ще се открие чудесната възможност да преодолеете някакъв свой страх. При всекиго страхът е различен – например, да се боите да говорите пред публика, да изкажете мнение, да разкриете чувствата си пред човек, когото харесвате, да покажете някакво свое творение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец април 2017, прочетете ТУК.

Стрелец

През април ще си спестите сами някои главоболия, ако сте малко по-предпазливи и мислите преди да действате, особено когато става въпрос за начинания, които изискват повече ресурси. Чудесно е, че вярвате в себе си и сте вдъхновени, но внимавайте да не надценявате себе си или способностите си, защото бързо-бързо ще бъдете приземени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец април 2017, прочетете ТУК.

Козирог

През април предизвикателството, което звездите ще поставят пред вас, е да балансирате между различни ангажименти, които вече сте поели. Може например да търсите начин да съвместите грижите за семейството си с професионалните си амбиции.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец април 2017, прочетете ТУК.

Водолей

През април за вас ще важи с пълна сила фразата с етикет „Искам, но не ми стиска”. От една страна, интуицията ви ще бъде много силна и много добре ще предусещате кой е правилният за вас път или как трябва да постъпите в някаква по-сложна ситуация. От друга страна обаче, няма да бъде лесно да действате, защото ще има нещо, което ще ви спира – по всяка вероятност някаква несигурност или страх.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец април 2017, прочетете ТУК.

 Риби

През първата половина на април ще се наложи да коригирате някои грешки, които сте допуснали в близкото минало – най-вече спрямо себе си. Ако имате неизяснени отношения с някого или паричен проблем, приемете нещата на сериозно и направете каквото е нужно, за да ги оправите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец април 2017, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти