Създадено за eMAG

Хороскоп за Black Friday

Хороскоп за Black Friday
Снимка: eMAG

В края на тази година, която повече прилича на един голям и протяжен петък, 13-ти, отколкото на нормална година, всеки от нас има нужда да се поглези и да му отпусне края. Сигурно никой не помни какво е пишело в хороскопа му по това време миналата година, но каквото и да е било, със сигурност не се е сбъднало. Затова сега поглеждаме към звездите с надежда (и размахвайки юмрук), и докато чакаме от тях една по-оптимистична и приятна прогноза за бъдещето, нека видим какви специални оферти ни е отредила съдбата за предстоящия Черен петък в онлайн галактиката от продукти eMag.

Снимка: Istock

Започваме този хороскоп с информация, че Black Friday тази година стартира в сутринта на 20 ноември – това е предупреждение предимно към Овните, които са известни с това, че умират да се бутат и да са първи навсякъде. Бъдете спокойни, скъпи наши рогати приятели, защото астрологично ви е предопределено тази година да се сдобиете със скъп автомобил от селекцията в eMag. Най-скъпият от тях е Land Rover Range Rover SUV за 366 000 лв с отстъпка от 18 300 лв и може да бъде ваш... казахме да престанете да се бутате!! Може да бъде ваш още на 20 ноември сутринта, което и най-вероятно ще се случи, тъй като Овните вече са седнали пред компютрите и очевидно нямат намерение да спят в следващите дни, за да могат да предредят всички.

Снимка: Istock

За сметка на това мудните Телци рядко стигат някъде навреме – докато се нахранят, докато си облекат кожените палта и бавно слязат по стълбите, вече ще е време за Black Friday-я на следващата година. Добре че всичко вече се случва в интернет, та и вие, Телци, да се доредите за някое от произведенията на изкуството, които eMag са подготвили за вас и само за вас тази година. Наострихте рога, нали? То е ясно – всички Телци се впечатляват от хубавите картини, така че – сядайте на удобния си кожен стол и бъдете готови за голямото изкуство. Само ще ви подшушнем, че може да се сдобиете с картина на Иван Милев, и ви оставяме да си полирате златните бижута на спокойствие.

Снимка: Istock

Виждаме, че няколко Близнаци вече подскачат невротично, защото искат да чуят какво ще има и за тях. За доброто на всички се налага да кажем, че тази година Black Friday ви е приготвил смарт часовник, за да може най-накрая да дойдете и вие навреме в този живот! Не стига, че нонстоп искате да сте навсякъде, ами сте и разсеяни, и говорите със сто човека наведнъж – с този часовник поне половината от тези неуредици ще отпаднат. Ще можете да чатите, говорите и търчите едновременно... ъъъъ... виждаме, че вече сте някъде другаде. Да не забравите да се върнете на 20-ноември сутринта!

Снимка: Istock

Раци, не плачете – и за вас има страхотни предложения. Излезте от ъгъла, избършете си сълзите и отваряйте книгата „Българска национална кухня“, защото Black Friday ще ви стовари на масата 6-литрова тенджера под налягане Tefal Secure 5 NEO! Знаем, че за вас няма да представлява трудност да изревете 6 литра сълзи, но много по-яко ще е да я напълните с телешко варено например. Така че, успокойте се, направете си един чай от лайка и на 20-ти ноември сутринта се зареждайте пред лаптопите!

Снимка: Istock

Лъвове, ето че дойде и вашият ред. Да, знаем, че е редно вие да сте в началото на зодиака, но не зависи от нас. За сметка на това, звездите са ви отредили нещо наистина царско тази година! Какво ще кажете за собствена триетажна къща в Пампорово с отстъпка от 195 481 лева? А също и няколко недвижими имота, включително и офис сграда в София за 13 милиона лева? Всичко това може да стане ваше владение още този Black Friday в eMag, а след това от вас се иска само да стоите царствено в имотите си и да наглеждате собствеността си.

Снимка: Istock

Деви, оставете за малко прозорците, които чистите, и вижте какво е подготвила съдбата за вас този ноември. Black Friday пристига със сто километра в час и моментално инсталира на входа ви една рамка за дезинфекция и хигиенизиране (с отстъпка от 16%), така че всеки, който влиза, да бъде старателно обезпаразитен, хигиенизиран и приведен в човешки вид за среща с вас. Знаем, че подскачате от радост, но изчакайте до 20-ти ноември сутринта. И си свалете домакинските ръкавици, особено ако пазарувате през смартфона, че докато натиснете с тях КУПИ, и някой ще отмъкне рамката под носа ви.

Снимка: Istock

Време е да обърнем внимание и на Везните, на които отсега им е тежко какво ще си изберат измежду всички оферти на Black Friday. Мили, нерешителни същества, звездите тази година са били снизходителни към вас, и директно са ви посочили правилния избор – фантастично червено вино за колекционери. Ще можете да се сдобиете с 3 бутилки, при това с отстъпка от 262 лева, да си ги отворите и трите наведнъж (за да не получите когнитивен дисонанс коя от трите да отворите първа) и да си ги изпиете в разкош, знаейки, че един път в живота сте взели вярното решение. Наздраве!

Снимка: Istock

Скорпиони, изпълзете от ъгъла и си приберете жилото – никой не ви е забравил, нито ви мисли злото. Дори напротив – за вас планетите се наредиха във формата на диамантен пръстен, който грее толкова силно, че осветява всичките 12 дома на хороскопа ви. Освен пръстена, имате възможност да забодете с жилото си и малко инвестиционно злато и бижута – всичко с остъпка, разбира се. Наострете се хубаво и  на 20 ноември сутринта бъдете готови да жилите здраво.

Снимка: Istock

Ето ги и смахнатите Стрелци, които стоят тъжно пред картата на света и мечтаят да влязат в някой куфар и да отпътуват накъдето ги отведе съдбата. На 20 ноември, в eMag, ще имате шанс да си вземете ваучери с вакационни пакети за България и чужбина, и да се скъсате от пътуване. Дали може сами да пътувате? Ама може, разбира се – вярно, че вие сте си самодостатъчни, ние пък какво си помислихме. И оставете малко пакети и за другите зодии, и на тях им се пътува от време на време. Само Раците искат да стоят и да реват в тенджерата, но дори и те биха предпочели да реват в Италия, а не в Мусагеница!

Снимка: Istock

Отнякъде повя хлад и на всички е ясно, че влизат Козирозите. Здравейте, стоици – и за вас има нещо от съдбата този Black Friday. Какво ще кажете за Топ матрак Sweet Lavender Ted, 160x200 см на цена от 59,99 лв? Какво видяхме, наченки на усмивка ли? Да накараш Козирог да се усмихне, това дори и астрологията не може да го предвиди. Матракът ви чака на 20-ти ноември сутринта, в eMag, за да може и вие да легнете един път в тоя живот и да се наспите като хората.

Снимка: Istock

Здравейте, Водолеи, искате ли да знаете какво ви готвят звездите тази година? Какво ще кажете за огромен гоблен? Шегичка, разбира се – какъв гоблен за космически умове като вашите. Black Friday ви е подготвил страхотен гейминг лаптоп, с който да се заврете в някоя тъмна стая и да изкарате там два месеца. Само не забравяйте, че трябва да го купите на 20-ти ноември сутринта от eMag – и след това можете да се оттеглите в своята си персонална Вселена!

Снимка: Istock

Е, това беше за тази година – ооо, забравихме рибите. Как можахме да забравим Рибите! Те, досущ като Раците, са малко емоционални и нестабилни, но звездите сръчно им пращат ваучери с отстъпки за различни отстъпки, включително здраве и красота. Можете да си купите няколко десетки ваучера, и да изкарате следващат година в разкрасяване и масажи. Пък дано ви се оправи настроението малко и да престанете да сте нацупени на целия свят.

 

А ако случайно този хороскоп не ви хареса или завистливо сте погледнали в паничката на някоя от другите зодии, не бързайте да се оплаквате. Тази година Black Friday в eMag идва с над 350 000 продукта на склад в различни категории, включително 40 000 ИТ продукта, 40 000 малки домакински уреда, 25 000 телевизора, 25 000 смартфона, 25 000 домакински електроуреда (хладилници, перални и сушилни), 40 000 парфюми и козметика, 50 000 продукта за дома и градината, 50 000 спортни стоки и много други. Със сигурност все нещо ще си харесате и единственият проблем е да не вземете да си харесате всичко! Но знайте - звездите са на ваша страна, така че пазарувайте смело и бъдете здрави.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти