Хората с кръвна група АВ - техния характер и тяхната съдба

кръвна група
Снимка: Istock

Техни отличителни качества са общителността, чаровният поглед и дружелюбността. Колкото и мили да изглеждат обаче, с тях трябва да се внимава. Непредсказуеми и мистериозни. Обичат градската динамика, но се отегчават лесно.

Често хората не знаят как да се отнасят с тези личности, заради променливия им характер. Днес им се харесва едно, утре друго.

Подходящи професии са такива, в които има много динамика и разнообразие, учат се нови и нови неща.

В основата на човек от тип АВ стои интуицията и това, което парапсихолозите наричат „усещане". Той действа чрез тези свои качества, а не с типичните средства за другите кръвни групи като О и А, за които са присъщи логиката и разумът или В, която е между тези два полюса.

Човешката практика показва, че духовните и религиозни лидери са от кръвна група АВ. Великите мистични ръководители на човечеството са били без съмнение от кръвна група АВ.

Типът АВ е изключително приспособим, макар че разумът и логиката не са доминиращи за неговата нагласа на възприятие, но той по интуиция се научава да си служи превъзходно с тях.

Главното му качество е чувството за дипломация. Той или тя много добре могат да преценят, защото различават по интуиция кога и къде е добре да се мине в настъпление или отстъпление. Притежава вродени качества на психолог. Изкуството да анализира ситуациите (почти мигновена преценка за нещата) с необикновена проницателност го прави ненадминат в киното, театъра, шоубизнеса, защото обича публиката и не я мами.

Изключително чувствителен е на тема справедливост и не понася погазване на човешкото достойнство. Някои представители на типа АВ се характеризират с изключителна смелост при защита на справедлива кауза.


Въпреки дипломатичността си, той не става за дипломат поради неумението му да изчаква и да прави задкулисни ходове.
Този тип човек не понася мързела, бездействието и рутината.
Това го травмира. Много хора от този тип са нетрадиционни лечители, поради връзката им с трансцедентното съзнание. Мистичното наистина е заложено в кръвта им.

Типът АВ е пълен с идеи и ентусиазъм и работи повече заради ближните си, отколкото за себе си. Парите, почестите, престижът и практицизмът не го интересуват особено. Често става основател на благотворителни дружества. Той е много добър преподавател във всички области на знанието, заради интуицията и различаването, заложени в съзнанието му.

По тази причина всички професии, в които се изисква добър контакт с хората като търговски агенти, социални служители, продавачи, екскурзоводи, отговорници по разширяването на производството и пласмента, му подхождат. Такъв човек е забележителен координатор. Може да има голям успех в ръководни длъжности, ако се огради с подходящи хора, тъй като се затруднява да взема решения.
Не го ласкайте, защото е прекалено проницателен и усеща какво се крие зад това.

Не го критикувайте директно, защото е много чувствителен и може да ви накара скъпо да платите за някоя неуместна забележка. Приема критиката, ако е поднесена като остроумна шега, защото обича изтънчения хумор.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти