Създадено за Lilly Drogerie

Грижата за красотата ти се отплаща – буквално ( 6 предложения на СТРАХОТНА ЦЕНА)

Грижата за красотата ти се отплаща – буквално ( 6 предложения на СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Хубаво е, когато видим, че грижите за външния ни вид дават резултат. Сияйната и здрава кожа, ослепително белите зъби и красивата коса са мечтата на всяка жена, но какво ще кажете в добавка да имате и буквална, финансова отплата за положените грижи и усилия?

Ето и някои от най-актуалните предложения, с които можете веднага да се включите като един истински лоялен клиент на Lilly.

А как да се възползвате от най-добрите предложения за външен вид и да трупате Цветчета, когато пазарувате, научете по-долу.

NIVEA CELLULAR HYALURON FILLER 3in1 Cushion dark, 15 гр.

Снимка: Lilly Drogerie

Това че слънцето вече не пече жарко, както през юли, не означава, че трябва да занемарим грижата за кожата по отношение на слънцезащитата. Сега му е времето за иновационния 3-в-1 продукт NIVEA Care Cushion с хиалуронова киселина, SPF 15 и цветни пигменти, който съчетава грижа и грим с естествено покритие в удобна опаковка, и осигурява младежки сияйна кожа с равномерен тен и без ефект „маска“.

Преди това обаче не забравяйте за основата на грижата за кожата на лицето:

DR. SCHELLER Дневен крем за лице almond & calendula. 50 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Великолепен крем за чувствителна кожа, с изявен лифтинг ефект. Съдържа био масло от бадем, екстракт от невен и екстракт от алое вера, които намаляват леките възпаления и зачервявания, подхранват и изглаждат лющещата се кожа, хидратират интензивно. Произведен в Германия, кремът не съдържа силикони, минерални масла, парабени, изкуствени оцветители и аромати.

След това, разбира се, идва и ред на нещо, което ще направи кожата ни сияйна и с фантастичен тен. Говорим точно за...

LLUMS Бронзант Merbelized 02

Снимка: Lilly Drogerie

Този бронзант с гладка текстура се нанася лесно и остава върху кожата за дълго време, създавайки приятно усещане за мекота. Блестящите частици озаряват кожата, подчертават чертите на лицето и правят кожата по- свежа. Съдържа масла и минерали с овлажняващи свойства.

Нищо обаче няма да е достатъчно, ако не сме се погрижили и за косата. Случва се обаче буквално да нямаме време и за нея и за да не се налага да избирате – коса или кожа, ето едно чудесно и бързо решение:

VELNEA Сух шампоан за коса за обем, 200 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Видимо освежава косата без вода и осигурява допълнителен обем и текстура. Шампоанът е нежен и не оставя видими остатъци след четкане.

За по-сериозна грижа обаче ще се наложи да отделите още мъничко време и да използвате нещо специално, като:

PANTENE PRO-V REPAIR Ампули против накъсване, 3х15 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Иновативната терапия за възстановяване на косата "1 Minute Rescue" действа мигновено и осигурява интензивно подхранване. Така се радвате на красива, гладка коса в продължение на 24 часа.

И накрая какво? Разбира се, че усмивката – закъде без нея! Няма какво да лъжем – ако нямате бели и чисти зъби, нищо друго няма значение, ако ще да сте с най-сияйната кожа и красива коса. Затова грабвайте един флакон

SPLAT SPECIAL BLACKWOOD Избелваща паста за зъби, 75 мл

Снимка: Lilly Drogerie

и бъдете спокойни, че сте осигурили добра грижа за зъбите и венците си. SPLAT е специално създадена за максимална свежест и нежно избелване, а комбинацията от активни съставки премахва образуваната плака и предпазва от следваща поява.

И не забравяйте, че освен ефект върху красотата и външния вид, тези продукти ще дадат отражение и върху личната ви сметка на лоялен потребител в дрогерии Lilly.  Ако трябва да сме точни, в комплект всички тези продукти ви носят точно 1650 цветчета, а какво означава това?

Всеки месец любимата ви дрогерия определя по 200 продукта, срещу чиято цена при пазаруване получавате значителен брой цветчета. Всяко цветче отговаря на 1 стотинка, която отива във вашата карта Lilly Club.

Карта за лоялност може да получите във всеки обект на Lilly след попълването на хартиен формуляр, онлайн в сайта или чрез мобилното приложение, а след това не ви остава нищо друго освен да се впуснете в шопинг на любимите си продукти за грижа, които ще ви носят и куп красиви цветчета (и съответно пари), които да ползвате като отстъпки за следващи покупки.

Купете своя любим продукт със своите събрани цветчета още сега!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти