Създадено за Lilly Drogerie

Готови за плажа – грижа за цялото семейство (4 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)

Готови за плажа – грижа за цялото семейство (4 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

С появата на първите топли дни, през главата ни започват да препускат въпроси от типа на докъде съм с мисия „плажно тяло“, кога и къде ще съм през отпуската, имам ли достатъчно дрехи и т.н. Като отговор на тези въпроси се впускаме в шеметен шопинг, увеличаваме целта за брой изминати крачки и дълго търсим най-хубавите оферти за почивки и екскурзии. Пропуснахме ли нещо? Да, разбира се, но не защото сме го забравили, а защото е най-важно и го оставяме за „десерт“ – слънцезащитата!

Преди да ви разкажем малко повече за продуктите, които сме си набелязали в летния списък от Lilly Drogerie, ще наблегнем на това, че слънцезащита на лицето трябва да се използва цяла година, а лятото е задължителна – дори и в градски условия.

VZK Слънцезащитен крем SPF 30

Снимка: Lilly Drogerie

Когато си търсите продукт за слънцезащита на плажа и се чудите кой фактор да изберете, нашият съвет е да е 30 и да предпазва, както от UVA, така и от UVB лъчи. Мит е, че с високия фактор не се почернява, така че, дами, нанасяйте смело. За болшинството от господата не се притесняваме, но дори и да сте само под чадъра, не може да се скриете напълно от жежкото слънце. Все пак на семейната почивка в повечето случаи жените са отговорници по мазането със слънцезащита, така че разчитаме на вас да предпазите мъжа си. Кремът на VZK осигурява ефективна защита срещу нежеланите влияния на слънцето, подхранва кожата и ѝ придава мекота и сияние. И не само – кремът я предпазва от зачервяване и раздразнения, предизвикани от слънчеви бани, а тя в последствие не се усеща суха и опъната.

VELNEA SUN CARE Олио за интензивен тен SPF30+

г
Снимка: Lilly Drogerie

Разбира се, че няма да пропуснем и любителите на слънцезащита под формата на олио! А това не е какво да е - то обещава бързо добиване на загар и даже е със SPF30. Продуктът спечели сърцата ни заради сухата си и немазна текстура, която попива бързо в кожата. Все пак никой не обича залепящите се по тялото песъчинки, които се махат напълно чак под душа, при това още по-неприятно е, ако това се случва, когато кожата е чувствителна и зачервена. Олиото на VELNEA прави кожата блестяща и я оставя мека и еластична. Текстурата му е водоустойчива, но въпреки това ви препоръчваме да подновявате след излизане от водата. А и вие сами ще си искате – толкова  е приятно. Също така предпазва и от UVA, и от UVB лъчи, а активната съставка в него помага за естествен загар на кожата.

VZK Детски слънцезащитен крем SPF 30

г
Снимка: Lilly Drogerie

Децата освен, че са с най-нежна кожа, нямат навика да седят мирно и кротко на едно място.  Още по-невъзможна мисия е това място да е именно под чадъра. Малчуганите тичат, скачат, стоят във водата, докато кожата им се сбръчка и освен от по-често мазане, се нуждаят и от продукт, който е разработен именно за тяхната нежна кожа, какъвто е слънцезащитният крем от VZK. Той съдържа глицерин и масло от ший, които подхранват кожата, правейки я мека и предпазвайки я от раздразнения и зачервявания по време на слънчеви бани. След нанасяне кожата е защитена от UVA и UVB лъчите и рискът от предизвикани от слънцето алергии е значително намален.

VELNEA SUN CARE Лосион за след слънце

г
Снимка: Lilly Drogerie

И последен в нашия списък е лосионът за след слънце – продукт, който никак не бива да подценявате. Ако досега не сте използвали такъв, ви уверяваме, че тествате ли веднъж, никога няма да оставате без него занапред. Представете си – идвате си от плаж уморени и зачервени, като си мечтаете за хладък душ. А след него – нежен лосион, който успокоява и охлажда кожата – идилия! Влюбихме се в лосиона на Velnea заради леката му и бързо попиваща текстура, която моментално хидратира и регенерира кожата, оставяйки я гладка и подхранена. В състава му ще откриете глезещи кожата съставки, сред които глицерин, Витамин Е и алое вера.

Тези и други нови и вечни любимци ще откриете в любимата си Lilly Drogerie. Гмурнете се в лятото без притеснения и въоръжени с усмивка и правилната грижа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти