Големият наръчник за планиране на сватба: как да си прекараме страхотно и да направим празника незабравим

сватба планиране
Снимка:

Планирането на сватба понякога може да се окаже доста изтощително. Въпреки че двойките често наемат професионалист, който да им помогне да се справят с плановете за сватбата, има много причини, поради които те могат да изберат да поемат по-голямата част от отговорностите си сами. Може би работите с ограничен бюджет за планиране на сватба или просто обичате всички възможности за "направи си сам" - във всеки случай това са много допълнителни детайли, но е възможно да планирате сватбата на мечтите си сами.

Организацията е от ключово значение, за да поддържате всичко в правилната посока, когато сте изправени пред решения, списъци, крайни срокове и ежедневие, с които трябва да се справяте. Първата стъпка е да се уверите, че сте си осигурили достатъчно време за планиране на сватбата. Тук по-дългият график е ваш приятел - по възможност се стремете към около една година. И не забравяйте да включите в тази стъпка и своята половинка. Вашата сватба трябва да представя и двама ви, заедно като двойка.

И така, откъде да започнете? Първо, не забравяйте да имате предвид едно много важно нещо: опитайте се да се забавлявате! В крайна сметка това е вашата сватба. Не се занимавайте прекалено много с дребните детайли и се съсредоточете върху това, което е наистина важно: да отпразнувате любовта, която двамата споделяте, и да се ожените, докато сте заобиколени от приятелите и семейството си.

За всичко останало, от организиране до преминаване през правната рамка и запазване на психическото ви здраве, продължете в галерията.

Наръчник за планиране на сватба

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти