Финалът на „Откраднат живот“ събира феновете пред голям екран

Откраднат живот
Снимка: NOVA

На 7 декември от 19:30 ч. феновете в София ще имат възможност да видят самия финал на голям екран в присъствието на актьорския екип на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“.

Прожекцията на дългоочаквания епизод, който ще разтърси зрителите, ще бъде в салоните на Cinema City в Paradise Center. Билетите за събитието са в продажба от днес.

откраднат живот
Снимка: NOVA

След успеха на турнето на „Откраднат живот“, което посети Пловдив, Стара Загора и Бургас, специалната прожекция в столицата ще постави финал на шести сезон в присъствието на звезди, екип и фенове. Последният епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще преобърне много от очакваните събития, а в духа на традицията някои от развръзките ще настъпят в последните минути на сезона.

Доктор Огнянова ще трябва да вземе решение готова ли е да продължи напред, да се раздели с миналото и да започне от начало. Същевременно Ина и доктор Тасев ще се сблъскат с разтърсващи събития, от които ще последват опустошителни емоции.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

От екипа на най-успешния български медицински сериал загатват:

„Последният епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ за пореден път ще изненада зрителите. Както в реалния живот, така и тук за едни ще има щастлив край, а за други ситуации, които ще ги сломят, разочароват и объркат. Може да кажем само, че финалът е изключително силен и повярвайте ни – всяка сюжетна линия има свой момент.“ 

откраднат живот
Снимка: NOVA

На 7 декември зрителите ще видят финалния епизод на сезона от 20:00 ч. в ефира на NOVA. Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнва“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти