Еротични електронни книги за жени

Еротични електронни книги за жени
Снимка: netinfo

Оказва се, че благодарение на електронните четци, които навлизат все повече в ежедневието на четящите хора, продажбите на еротична литература са скочили.

Електронните книгите на пиперлива тематика са отбелязали ръст в продажбите с 30%. Това се дължи основно на факта, че в интернет книжарниците хората могат да пазаруват анонимно и си спестяват притеснението, че обслужващият персонал ще види какви книги си купуват.

"Mills & Boon" - издателска къща, посветена на розовите романи, очакват голям скок в продажбите си. Освен това споделят, че сега се осмеляват да издават много по-рисковани книги в електронен вариант, отколкото биха си позволили да отпечатат.

Директорът на дигиталния им отдел – Тим Купър, споделя, че продажбите на еротичните електронни книги се продават със "зашеметяващи темпове“.

Друг издател – Каролин Райдинг, сподели пред "The Guardian“, че еротичната литература печели все повече читатели в световен мащаб, благодарение на новите технологии и електронните книги, както и че процентът на жените, които си купуват подобен тип книги, е с превес над мъжете.

Може би това изразява стремежа на дамите към нещо ново, по-пикантно и нестандартно. Все пак, мъжете имат своите филми за възрастни, наречени за по-кратко порно, защо и жените да нямат електронни еротични книги?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти