Експертна слънчева защита

Експертна слънчева защита
Снимка: Piz Buin

От модата на бронзовия загар през 20-те до нейния пик в началото на 70-те и осъзнаването на осезателната нужда от целогодишна слънцезащитна грижа през 90-те, козметичният пазар не спира да търси нови формули, които да добавят допълнително спокойствие и сигурна защита към моментите на релакс и свободно време, прекарани под слънчевите лъчи.

"Пиз Буин" (Piz Buin) обаче се откроява сред всички на пазара не само като една от най-старите компании с традиции (създадена през 1946 г. от професор Франц Грейтер), а и като истински пионер в качествената слънчева протекция.

Днес говорим за слънцезащитни фактори, но дължим SPF (Sun Protection Factor) системата за защита от слънцето именно на "Пиз Буин". В историята на марката няма случайности, а експертен опит, затова и първите продукти в света с широкоспектърни UVA/UVB филтри също излизат от лабораториите на компанията, както и  първата водоустойчива слънчева защита и първите продукти с включени микропигменти и витамин Е за борба със свободните радикали.

През 2008 г. се ражда и най-добрият филтър на пазара до момента. Въвеждането на революционната технология за защита от слънцето Helioplex, която е с неподатлива на влиянието на светлината формула, гарантира продължителна защита.

Сякаш една крачка във времето дели уникалността на "Пиз Буин" от момента, в който Франц Грейтер изгаря при изкачване на планински връх на планината Пиз Буин на швейцарско-австрийската граница, до всичко, което днес знаем за слънчевата защита, при това тествана не само в лабораторни условия, но и в откритото сурово предизвикателство на Сахара и Хималаите.

Пет от вас, скъпи дами, ще имат възможността лично да се уверят в качествата на слънчевата защита Piz Buin!

Наградата включва крем за лице със SPF 50 и лосион за тяло със слънцезащитен фактор по избор (SPF 15, 30 или 50), предоставени в елегантна плажна чанта на марката.

Какво трябва да направите, за да се сдобиете с експертна слънчева протекция за лице и тяло от Piz Buin?

• Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, кликнете TУК и я направете за по-малко от минутка.
•  В електронно писмо, озаглавено "Игра" изпратете отговор на въпроса: "Откъде произлиза името на марката Piz Buin?" на адрес edna@netinfocompаny.bg 
• Освен отговора си, напишете вашите три имена, възраст (над 18г.) и телефон за обратна връзка.
Очакваме вашите писма до 23:59ч. на 15.07. 2012г.

Ако сте се регистрирали в сайта Edna.bg, отговорили сте правилно на въпроса, написали сте трите си имена, години и телефон, имате шанс да спечелите изключително ефикасна слънчева защита в изключително стилна чанта!

Спечелилите ще бъдат обявени в сайта на 16.07.2012г.

Успех на всяка Edna от вас!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти