Edna.bg празнува 4-ти рожден ден и раздава награди!

Edna.bg празнува 4-ти рожден ден и раздава награди!
Снимка: Edna.bg

4 години ние споделяме с вас най-хубавите мигове от живота на Edna жена!

4 години ние, екипът на Edna, ви поднасяме практични и полезни съвети в добре познатите ви рубрики Здравословно, Свободно време, Под завивките, Как да, Мода и козметика, За родители, Известни. Разбира се, заедно с нашите автори специалисти и известни личности от "Колонката на".

4 години ние се стараем да вдъхновим всеки един ваш ден, затова на най-женския празник и наш рожден ден, сме решили да ви зарадваме с нашата игра "Edna на 4 години":

От 10:00 ч. на 8-март до 23:59 ч. на 15.03.2016 г. (вторник) ви предизвикваме да ни разкажете/покажете кои са 4-те неща, които ви вдъхновяват (чрез кратък текст или чрез снимки), а 4 късметлийки от вас ще спечелят здравословен уикенд за двама в планината - в къща за гости „Лаванда“, село Ковачевица.

По-подробна информация за механизма на играта и Общите условия можете да прочетете ТУК.

За да участвате в играта, трябва да сте регистриран потребител на Edna.bg, навършил 18 години. Ако все още нямате регистрация, заповядайте ТУК.

В рамките на следващите 6 дни (до 15-ти март включително) вие ще имате възможност да ни напишете или снимате 4-те неща, които ви вдъхновяват и да ни ги изпратите на редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg, в имейл, озаглавен "Edna на 4 години".

Ако изберете да се включите в играта „Edna на 4 години“ с текст, то той трябва да отговаря на следните изисквания: да бъде изпратен на редакционната ни поща в .doc или .docx формат, както и да не надвишава обем от 400 думи (до 1 страница в Word документ), да бъде посветен на 4-те неща, които ви вдъхновяват.

Ако изберете да се включите в играта „Edna на 4 години“ със снимки, то те трябва да отговарят на следните изисквания: да бъдат изпратени на редакционната ни поща в .jpg или .jpeg формат, да бъдат авторски, да бъдат тематично обвързани с 4-те неща, които ви вдъхновяват, както и да бъдат придружени с кратко описание за съдържанието на кадъра и защо то ви вдъхновява.

Освен текста/снимките, в имейла до редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg трябва да ни напишете трите си имена, възраст (над 18 години), от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка.

В играта можете да участвате и да се състезавате за една от 4-те награди, като изпратите или само текст, или само снимки, или и двете. Най-добрите от тях ще ви публикуваме и в Edna.bg.

Екипът на Edna.bg ще оценява креативността, качеството, припокриване със зададената тема и вложеното старание.

Печелившите в играта ще бъдат избрани от редакторския екип на Edna.bg на 16.03.2015 г., а в същия ден ще обявим и имената на 4-мата победители - чрез статия в Edna.bg, както и на официалната Фейсбук страница на Edna.bg.

Очакваме текстовете и снимките, посветени на вашето лично вдъхновение на редакционната ни поща! Споделете ги с нас! smiley

>>> Към играта >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти