Създадено за

EDNA ОБ(Л)ИЧА: 3 специални предложения за мързеливи почивни дни

EDNA ОБ(Л)ИЧА: 3 специални предложения за мързеливи почивни дни
Снимка: iStock/Getty Images

Понякога единственото, което поддържа духа ни през дългата работна седмица, е идеята за безгрижен следобед в неделя.

Но дългогодишният ни опит показва, че и той, както винаги перфектната прическа, е мираж. След недотам продуктивната събота, неделята често се оказва денят, в който трябва да отметнем всичките си домашни задължения.  

Или пък не …

Вече не е нужно да си освобождавате цял ден, за да се справите с всичките си домашни задачи, стига да имате верни помощници.

За да ви докажем, че може да вършите къщната работа между другото през седмицата, подбрахме няколко уреда от eMAG, а добрата новина е, че до 22 януари са намалени.

Колко пъти сте си представяли какво би било да се приберете и добрите домашни духчета да са изчистили къщата… Е, това няма как точно да стане, но някоя от онези прахосмукачки роботи, спокойно може да отметне тази задача, докато сортирате прането в другата стая.

Снимка: eMAG

И като стана дума за пране, една нова пералня, със специални програми за всичките ви нужди, не е лоша идея. Не че сегашната не върши работа, но май няма програма бързо пране за 15 минути.

Снимка: eMAG

Дойде време и за обещаната почивка. Романтични филми, сериали, екшън… оставаме на вашето въображение и на новия ви 43-инчов телевизор. Добрата новина е, че е смарт, така че може да изгледате и всичките си любими влогове, без да ставате от дивана.

а
Снимка: eMAG

И просто така за домашните задължения не ви е нужен специален ден. Ако се нуждаете от още убеждаване, че тази инвестиция в свободното ви време си заслужава – точно сега eMAG предлага РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ с познатите предимства на пазаруването от eMAG**: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на Български пощи в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и връщане до 30 дни за продукти, предлагани от eMAG. Може да се възползвате от офертите и в движение – с мобилното приложение на платформата за онлайн шопинг.


* Посочените оферти важат до изчерпване на количествата.

**Някои от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци. Други от изброените услуги се прилагат съгласно приложимите условия за съответната категория или подкатегория продукти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти