Дженифър Лопес и дъщеря ѝ борят стихии, Кейт Бланшет е в неизвестност, а Маколи Кълкин не е съвсем сам вкъщи (Плейлистът на Edna №23)

Дженифър Лопес
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Коледните дни отминаха, но не губете настроение - помагаме ви с доза парчета и трейлъри от изминалата седмица, които привлякоха вниманието ни и събрахме в Плейлистът на Edna.

Пуснете ги и нека празничният дух бъде с вас през цялата година!

МУЗИКА

Старо, но златно

Странно нещо са класиките – освен със способността си да забавляват винаги, ни свестяват и с вечната си близост до действителността. 47 години след оригинала това прави и кавърът на Майли Сайръс и продуцента Марк Ронсън на “Happy Xmas (War is Over)”, за който на китара помага и Шон Оно Ленън. Част от приходите на песента отиват за благотворителната организация на Йоко Оно “Spirit Foundations”, основана заедно с Джон Ленън.

Без граници

Дженифър Лопес изпраща успешна година с няколко нови парчета, специалната видео награда на MTV „Авангард“ и нов филм със свое участие. Към лентата „Втори шанс“ е песента “Limitless”, която бележи и първият път, в който певицата режисира свое видео. В образа на малката Джей Ло влиза 10-годишната ѝ дъщеря Ема, с която заедно доказват, че жената е сила, която трудно може да бъде спряна.

Самота x 4

Година след победата си в XFactor момичетата от 4Magic издадоха второ парче. Противно на заглавието си, „Колко ми липсваш“ не е кавър на хит от близкото поп минало – текстът е дело на четирите пловдивчанки, а музиката и аранжимента отново е на румънския продуцент Monoir, който работи и по дебютния им сингъл на групата “Together”. Новото видео е минималистично и стилно, но не бихме отказали обаче да чуем и нещо по-различно в музикално отношение от Елия, Никол, Валентина и Елеонора.

КИНО

Дрескод: черно

Холивуд отваря нова страница за поредицата „Мъже в черно“, но в костюмите този път няма да бъдат Уил Смит и Томи Лий Джоунс. На тяхно място идва по-уравновесен състав откъм пол и цвят на кожата в лицето на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън. В „Мъже в черно: Глобална заплаха“ те ще защитават Земята от нашественици с помощта на по-вещите Лиъм Нийсън и Ема Томпсън.

Ще срещнеш висока светлокоса непозната

Когато намира чужда чанта в метрото, младата и наивна Франсис (Клоуи Грейс Мориц) връща я връща на притежателката ѝ – учителката по пиано Грета, на която ѝ липсва компания. Доброжелателната и самотна на пръв поглед жена обаче започва да обсебва ежедневието ѝ, докато скоро не стане ясно, че вдовицата не е тази, за която се представя. Изабел Юпер блести в главната роля в „Грета“, която очакваме напролет.

Майката беглец

Още една причина да чакаме по-топло време е „Къде си, Бернадет“ – екранизация по едноименния роман, където Кейт Бланшет ще бъде издирвана в главната роля. Бернадет се радва на успешна кариера, любящ съпруг и умно дете, но има фобия от открити пространства. Малко преди семейното пътуване до Антарктика, което дъщеря ѝ си пожелава заради своя отличен успех, Бернадет внезапно изчезва. Тогава 15-годишната Бий се впуска в разследване, за да открие какво наистина се е случило с майка ѝ и да опознае миналото ѝ.

ОЩЕ

Отново вкъщи, но не толкова сам

Засичате го по телевизията всяка година, но ние, израсналите със „Сам вкъщи“, не бихме могли да си представим Коледата без филмите с Маколи Кълкин. Затова и се зарадвахме на тази реклама на Google Assistant, която не оставя Кевин съвсем без компания. Освен да ни напомни колко време е минало от 90-те насам обаче, клипът ни навява на мисълта, че може би е време за продължение на коледната класика, което би дошло навреме за нашите деца.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти