Доктор Тасев - на ръба на разума в „Откраднат живот: Любовта лекува“

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Саморазрушение и опустошителни емоции ще превземат лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Д-р Тасев ще научи за жертвата на Ина и ще се заеме лично с надзорника. Дали лекарската етика ще надделее в саморазправата или гневът ще доведе до необратимото, зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал, от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Д-р Огнянова от „Откраднат живот“: Не се омъжих за д-р Ковачев, защото го обичах прекалено много

Ситуацията в болницата ще продължи да се заплита, а доктор Стаменова ще сподели дълбоките си срахове, че Фотев е все още жив. Междувременно доктор Хинова ще се завърне в болницата – появата ѝ ще извади накара доктор Мазов да постави ултиматум на Ина Фотева.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Доктор Карагьозов ще прекрачи прага на „Св. Анастасия“, за да се изправи пред едно от ней-сериозните изпитания за един баща. Тежката диагноза на Пепе ще бъде обсъдена с доктор Банков, който ще продължи да търси решение на ситуацията. Въпреки желанието им да избегнат среща, привличането между доктор Карагьозов и сестра Райкова отново ще ги изправи очи в очи.

Ще потърсят ли отговори на неизречени въпроси? Дали Фотев е причината за поредицата от ситуации в „Св. Анастасия“, или виновникът е друг? Зрителите ще разберат в „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторик до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на „Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти