Договор за перфектния почивен ден на мъжа

Договор за перфектния почивен ден на мъжа
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Сезонът на почивките върви с пълна пара. Едни са на море, други на планина, а трети отлагат отдиха си за последните дни на лятото.

Без значение кога и къде е почивката, за да бъде тя пълноценна, мъжете имат нужда от определен тип разтоварване, който да ги откъсне от ежедневната им среда.

За съжаление обаче, жените не винаги успяват да погледнат задълбочено във факта, че и другият пол изпитва нужда от релаксиране. Те пренебрегват този факт, защото са обсебени предимно от своите нужди за почивка, където всеки е длъжен да им осигури всячески комфорта, от който имат нужда. Обикновено жените очакват това от мъжете, което е съвсем нормално.  Ненормално е обаче, когато това се превърне в практика.

В ежедневието си мъжете често са принудени да правят редица компромиси с желанията, действията и навиците си. Отново в името на жените.  Питам се няма ли поне един ден в годината, в който да е позволено на мъжа да се изрази? По време на почивка не може, защото трябва да угажда на жената, в ежедневието си също не може, защото трябва още повече да ѝ угажда.

За да няма ощетени по време на почивка, предлагам един договор, който двойките да сключат помежду си в името на почивката на мъжете. Нека споразуменията в него се спазват поне в един ден от годината, за да може и мъжете да релаксират така, както заслужават.

ДОГОВОР ЗА ПЕРФЕКТНИЯ ПОЧИВЕН ДЕН НА МЪЖА

Днес ………..(дата), между ……………………………………………..(името и данни на жената) наричан по-долу „мъжа” и  ……………………………………………..(името и данни на мъжа), наричана по-долу „жената”,  се сключи настоящия договор за осигуряване на перфектен почивен ден на ……………………………………………..(името на мъжа), като за целта двете страни се споразумяха за следното:

Чл. 1. Страните изразяват съгласие, в условията на любов и трайно партньорство, да осъществят съвместни дейности по време на почивката си в областта на релакса, кефа и пълното наслаждаване на живота.  

Чл. 2. Партньорството и сътрудничеството между страните се изразява в организирането на специален ден за удовлетворяване на нуждите на мъжа по време на почивка, изчерпателно изброени в чл. 4 от настоящия договор.

Снимка: netinfo

Чл. 3. Страните се споразумяха денят …….. (дата), в периода от 06:00 часа, до 24:00 часа, да бъде посветен на желанията, претенциите, глезотиите и простотиите на мъжа, като жената се задължава да удовлетвори всяка една от тях.

Чл. 4. Страните се договориха безрезервно да спазват договореностите по настоящия договор.

(1) Мъжът има право да изпие колкото бири поиска, а жената е длъжна да ми ги донесе. При положение, че тя не донесе бирите в охладен вид, е длъжна да извърши смяната им за своя сметка.

(2) Мъжът има право да изиска от жената удовлетворяване на всички негови сексуални желания, а жената е длъжна да ги удовлетвори минимум по два пъти. При положение, че жената не успее да изпълни ангажимента си, тя трябва да осигури друга дама, която мъжът да одобри, която да реализира исканията му.

(3) Мъжът има право да разхвърля свои дрехи и бельо както намери за добре, а жената е длъжна да му ги събира. При положение че жената изразява по вербален и невербален начин недоволство от изпълнението на ангажимента си, тя се задължава да изпълни още веднъж договореното в ал. 3, без това да предварително да бъде изискано от мъжа.

Снимка: netinfo

(4) Жената няма право да изразява претенции относно:

              1.  Поведението на мъжа към други дами

              2. Храната, която мъжът е избрал за деня

              3. Приятелите на мъжа, с които изпълнява договореното в чл. 4, ал. 1

              4. Темите на разговор, повдигани от мъжа

              5. Облеклото, с което мъжът е избрал да бъде облечен

(5) Жената се задължава да извика три пъти на всеослушание: „ ……………. (име на футболен отбор)” е най-великия отбор на света за всички времена”. Жената се задължава да изпълни договореното във всеки един момент, в който мъжа го пожелае.

Снимка: netinfo

чл. 5. При неизпълнение на споразуменията в настоящия договор или част от него, жената се задължава да изпълнява договореното в чл. 4, ал. 2 до края на живота си.

Дата:……………                                                                                        Подпис: ……………. (жената)

                                                                                                                  Подпис: ……………. (мъжът)

Ако имате предложения за включване на други точки в споразумението, не се колебайте да ги предложете в коментарите под текста.

Пожелавам на всички приятни почивни дни! Заслужавате да ги имате.

>>> За още полезни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти