Добри новини за феновете на "Без багаж"

ж
Снимка: Без багаж

„Без багаж“ тръгва по още един ТВ канал с „Най-доброто от последните сезони“ на поредицата. Diema Family включва в програмата си епизоди всяка събота и неделя от 11.30 ч. Така зрителите ще могат да видят отново Камбоджа, Мексико и Етиопия - едни от най-ярките тревъл серии, заснети от екипа приключенци.

В епизодите ще можете да научите за историята на древните храмове на маи, ацтеки, сапотеки и микстеки. Потомците на индианските етноси ще ви запознаят с техни традиции, ще споделят знание за текстилни техники, производство на алкохол от кактуси и червеи, магически ритуали и лечебни практики.

ж
Снимка: Без багаж

В Камбоджа ще се запознаем с внушителната архитектура на кхмерите, ще надзърнем в едни от най-красивите храмове в света като Ангкор Ват и др. Ще тръгнем с лодка по водите на езерото Тонле Сап и ще навлезем в села, чиито къщи стърчат на високи десетметрови кокили. Ще гостуваме на местните, ще научим много за ежедневието им и ще присъстваме на техни ритуали.

Пътуването из Етиопия ще ни разкрие пъстрите култури на народите от долината на река Омо. Ще се запознаем с войнствените Мурси, с артистичните Каро, с гостоприемните Дорзе и дръпнатите Хамар. Ще видим светове, които са сякаш „замръзнали“ някъде далеч назад във времето.

ж
Снимка: Без багаж

Гледайте „Най-доброто от „Без багаж“ по Diema Family – всяка събота и неделя от 11.30 ч.

Новите епизоди на „Без багаж“ можете да гледате всяка неделя от 13.00 ч. по Diema.

Не пропускайте и статиите на "Без багаж" за Edna.bg ТУК

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти