Специален

DJ Khaled и Bebe Rexha сред най-горещите онлайн концерти на живо тази седмица в Coke Studio Sessions

Coca Cola
Снимка: Coca-Cola

Последните няколко месеца се оказаха изпитание за всички нас, изпитание, което засегна всяка сфера на нашето ежедневие - от личния ни живот, през работата, та чак до изкуството. Едно от нещата, от които трябваше да се лишим, е огромното удоволствие да слушаме музика на живо, концертните зали притихнаха, а любимите ни изпълнители бяха принудени да отменят турнетата си.

Но музиката е сила, която не може да бъде пречупена. Тя може да извира буквално отвсякъде, има способността да носи радост, усмивки и също така да помага. 

Точно това предлага и новата музикална стрийминг платформа #BeApp, в партньорство с Coca-Cola. На нея може да откриеш изпълнения на живо на над 100 артисти и да се забавляваш. Платформата има и страхотна кауза, подкрепяща борбата с COVID-19.

Coke Studio Sessions, ексклузивното сътрудничество между #BeApp и Coca-Cola, започна с музикални изпълнения на живо на някои от най-големите имена на световната музикална сцена. Тази седмица феновете ще могат да се насладят на концертите на американските суперзвезди DJ Khaled и Bebe Rexha. DJ-ят, участвал в някои от най-големите съвременни поп хитове, ще зарадва музикалните фенове на 22 май, а на изпълненията на талантливата американка от албански произход ще можем да се насладим на 23 май.

Изпълненията на живо в платформата Coke Studio Sessions ще продължат 60 дни, за да освежат потребителите и да подкрепят Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец. От световната музикална сцена ще се присъединят още Katy Perry, Anitta, Miguel, Cast of Hamilton и Steve Aoki. Потребителите могат да се включат в интерактивните излъчвания на живо на #BeApp, като го свалят безплатно на iOS или Android устройства, както и от Coca-Cola YouTube и Facebook.

#BeApp, заразлика от останалите виртуални концертни платформи, предлага куп интерактивни функционалности, като:

Споделяне на вътрешно съдържание, с което потребителите могат да канят свои близки и приятели да бъдат заедно по време на лайвстрийм.

Валута/Точки, които да се осребряват чрез награди, функционални обновления и други.

Награди и обновления, сред които са специален достъп до места на първите редове, споменаване от артистите по време на лайвстрийм и #BeApp подаръци.

Места на първите редове¸ което включва и показване на снимка и име на екрана, видими за всички гледащи.

Възможност за дарения към Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец, в подкрепа на борбата с COVID-19.

“Знаем, че много хора в момента може би се чувстват самотни или изолирани, в резултат на пандемията, а Coca-Cola остава ангажирана към повдигането на човешкия дух и ни насърчава да поддържаме връзка докато сме разделени“, каза Рикардо Форт, вице-президент „Международен спорт и забавление“ в компанията Кока-Кола. “Чрез предоставяне на 60 дни живо, интерактивно музикално съдържание, на което потребителите могат да се наслаждават и споделят с близките си, се надяваме, че Coke Studio Sessions ще създадат малки, ежедневни моменти на забавление за всички, адаптиращи се към новото нормално ежедневие“.

По време на 60-дневната програма, потребителите имат възможност да подпомогнат директно дейността на Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец, в подкрепа на борбата с COVID-19. Фондацията Кока-Кола дари над $14 милиона на индивидуалните общности на Червения кръст и Червения полумесец по света в борбата с COVID-19 и допълнително ще удвои събраните през платформата дарения от потребителите, до достигането на $3 милиона.

“Американският Червен кръст е благодарен на партньори като Фондацията Кока-Кола за подкрепата по време на трудни и несигурни времена”, каза Коби Ланглей, старши вице-президент на Международните услуги на Американския Червен кръст. „Приносът на Фондацията Кока-Кола подпомага усилията на Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец, насочени към намаляване на разпространението на тази болест и облекчаване на негативните последици, които пандемията причинява. Искрено сме благодарни за тяхната щедра подкрепа в тези предизвикателни времена.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти