Детето на Биляна от „Откраднат живот” с риск за живота

Детето на Биляна от „Откраднат живот” с риск за живота
Снимка: NOVA

Нови изпитания, интриги и машинации в борбата за надмощие ще завладеят МБАЛ „Св. Кирил“  в предстоящите епизоди на "Откраднат живот" от вторник до четвъртък, в 21:00ч. по NOVA.

Бременността на Биляна ще бъде подложена на риск, който ще се превърне в сериозен случай за семейството и колегите й.

Разделена между майчинската загриженост и желанието за власт, Виолета ще покаже за пореден път силата на своя характер в безмилостната битка за лабораторията.

Захариев ще включи в действие и последните компромати от живота на съпругата си, които да унищожат напълно професионалния й път. Намесата на общинския представител Антонов и развоят на последвалите събития на свой ред ще изненадат Виолета и Петър. 

След раздялата с д-р Мазов, д-р Хинова ще се опита да разбере колко дълбока всъщност е връзката между Кръстева и Генадиев. Д-р Хинова ще се впусне в импровизиран флирт, който ще провокира доскорошната й половинка.

Наталия ще започне да среща все по-често майка си в коридорите на болницата, преживявайки болезнено миналото си. Истинската дилема ще бъде предизвикана по време на откровен разговор със сестра й, която ще сподели застрашаващ живота й проблем.

Калин ще се впусне в търсене на отровна змия, застрашаваща живота на пациентите, докато негови колеги ще се превърнат в главни герои на криминална история с неясен край.

Снимка: NOVA

Какво ще се случи с детето на Биляна и Алек? Ще успее ли Виолета да задържи позициите и лабораторията си в болницата? Какво ще научи Наталия от своята сестра? – ще разберете тази седмица, от вторник до четвъртък в 21:00ч. по NOVA.   

Снимка: NOVA

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди на сериала можете да видите само в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти