Design Lab. - първата “лаборатория” за архитекти и дизайнери в България!

ж
Снимка: Design Lab.

Първото споделено пространство за архитекти и дизайнери отвори врати в София.

Design Lab. е мястото, където подбрани професионалисти – архитекти и дизайнери, могат да работят в арт среда, изпълнена с разнообразни събития, продуктови презентации и тематични обучения.

Design Lab. предлага комфортни работни места и “лабораторен” принцип на работа -  всеки резидент с помощта на материалната база може да сравнява, експериментира и да избира най-подходящите материали за създаването на своите проекти.

ж
Снимка: Design Lab.

Освен функционално пространство с всичко необходимо, Design Lab. има обособени няколко зони за срещи с партньори и клиенти, както и зали за обучение и събития.

Резидентите имат възможност да работят по съвместни проекти и конкурси, както и да стават част от арт събития. Бъдещите по-амбициозни проекти на Design Lab. включват обединяване на професионалисти около избрани обществени каузи като една от тях е реставриране на детско кардиологично отделение.

ж
Снимка: Design Lab.

Зад иновативната идея стоят арх. Ивета Попова и арх. Ели Левтерова. Като основатели на “лабораторията” те споделят, че “основната мисия на Design Lab. е да обединява, вдъхновява и създава необходимите условия за ползотворната работа на истински професионалисти”.

g
Снимка: Design Lab.

По думите на основателите откриването на Design Lab. е само първият етап от един по-мащабен проект. Като следващата стъпка предстои разширяване на “лабораторията” и обособяване на самостоятелни работни пространства за различните екипи.

Откриването бе отбелязано с градиозно парти, на което са присъстваха имена в архитектурата и интериорния дизайн. За доброто настроение се погрижиха атрактивни музиканти от “Брас Вилидж”, прецизните Rigoletto Catering, а черешката на тортата бяха талантливите момчета от Print Nest Studio.

Design Lab. се намира на бул. Климент Охридски №150, в шоурума на фирма АТГ АД.

ж
Снимка: Design Lab.

Повече за Design Lab можете да откриете ТУК.

Както и в социалните мрежи:
» Facebook: https://facebook.com/DesignLab.bg
» Instagram: https://instagram.com/design_lab.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти