Десети сезон на „Откраднат живот“ стартира със заглавие „Антитела“ и връща изненадващо един от героите

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Тази есен „Откраднат живот“ се завръща на екран с юбилеен десети сезон. По традиция продукцията озаглави тематично новия сезон, който ще бъде представен под заглавието „Антитела“.

Антитела е термин от медицината, който описва способността на организма да се справи с потенциална заплаха. Това е критичен момент, когато трябва да се преборим, за да оцелеем и да съхраним тялото си.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Целият 10 сезон ще разгледа крайното противопоставяне на необходимостта да избереш страната на истината или да се отречеш от нея. „Антитела “ е посветен на противодействието срещу видимите и невидими врагове на болницата, на морала, на враговете, на истинската любов.

Как пандемията ще промени „Св. Анастасия“? Какво ще се случи с лекарите, чиито живот се преобърна минути преди финала на девети сезон? Тези и още много въпроси ще държат вниманието на феновете, които ще проследят съдбата на любимите лекари в „Откраднат живот: Антитела“. Една от големите изненади за зрителите е завръщането на най-провокативния и неуловим персонаж – Иво Фотев, в чиято роля отново ще влезе актьорът Васил Бинев. Влиятелният бизнесмен ще застане на пътя на доктор Тасев и колегите му, за да потърси реванш за загубите и да преобърне установените правила в болницата и личния живот на героите.

Сред значимите теми, на които екипът ще постави акцент, е толерантността – етиката и професионализмът на героите ще бъде изпитана в кризисна ситуация, която ще се превърне в социален казус с последствия в спешното отделение. Сезонът разказва отново за цената на дълго пазените тайни, поставя на изпитание любовта, приятелството и темата за ценностите в лекарската професия.

Не пропускайте „Откраднат живот: Антитела“ тази есен по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на Откраднат живот във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти