Десерти с дъх на Коледа от Este

este
Снимка:

Коледата е уют, топлина и обич с дъх на вкусни сладкиши. А подготовката на красиви десерти изисква много време, търпение и вдъхновение. И ако се случи така, че да не разполагате с тях в натоварените дни преди празниците, то никак не се притеснявайте.

Защото майсторите-сладкари на Este Restaurant, подобно на верни помощници на Дядо Коледа, са подготвили прекрасни изненади за кулминацията на една истинска празнична трапеза – най-красивите и вкусни сладки изкушения. Ръчната им направа отнема часове - от разточването на меденото тесто до декорацията и на най-малките детайли. Но пък крайният резултат си заслужава – както на вид, така и на вкус.

От изискания ресторант предлагат два варианта на ръчно направени сладкиш под формата на красиви коледни аксесоари.

Коледна шейна от медено тесто е един от вкусните подаръци, с които може да зарадвате своите близки и приятели или бизнес партньори. Тя се предлага в два варианта - голяма (със 7 броя коледни меденки) и малка (с 4 броя меденки).

este
Снимка:

Другият шедьовър на сладкарите е истинска коледна къщичка от медено тесто. И за този сладкиш може да избирате измежду по-голям и по-малък размер.

Сладкишите са истинско произведение на изкуството, с които масата ви на празниците ще изглежда изискано, красиво и най-вече ще ви създаде прекрасна празнична атмосфера.

Поръчки на коледните изкушения може да се направят на имейл restaurant@este.bg или на телефон +359 886 700 269.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти