Дами, срокът ви на годност изтича

Дами, срокът ви на годност изтича
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Да си играчка в ръцете на мъжа е привилегия. Нали сте виждали как мъжете се грижат за играчките си? А нужно ли е да ви обяснявам колко много ги ревнуват?

Дамите са най-интересната стока за мъжете. Не разбирам защо има жени, които се обиждат, когато някой ги сравнява с вещ. При това тази вещ е безкрайно интересна за мъжете. Винаги и във всяка тяхна възраст.

>>> За още интересни статии - изтеглете мобилното приложение на Edna тук >>>

Защо не искате да гледат на вас като на стока? Като на играчка например? Трябва да знаете, че дори и да не желаете, на вас ще бъде гледано точно като на такава.

Ако мислите, че в написаното дотук има нещо нередно, нека ви онагледя чрез пример как мъжете гледат на играчките си и как всъщност развиват взаимоотношения с тях.

Да, мъжете създават взаимоотношения с предмети като телефон, кола, компютър и др. Предметите често са част от персоналността им, а не само вещи за ползване. Гледат на тях точно както жените гледат на дрехите – като част от личността им, като нещо, което ги допълва. Като нещо, чрез което се чувстват реализирани. 

Да вземем за пример една често поръчвана стока - телефонът.

Изживяваната емоция при първия допир с него е същата като тази с жена - вълнуваща и същевременно смущаваща.  Особено важи за мъжете, които нямат достатъчно опит в технологиите и са незрели технически. След срещата очи в очи със стоката, мъжете я оглеждат подробно, както правят и със жените.

Така събират първоначалния впечатления от него. В предмета мъжете са привлечени най-силно от блясъка, който виждат в дисплея. След като проучат параметрите на телефона, мъжете се решават да го занесат вкъщи. Намират му удобно място и търсят бутона за включване. След като натиснат копчето, от телефона започват да струят светлини и звуци, които определено стимулират мъжките сетива. Схващате метафората, нали?

Ако телефонът се окаже с добри характеристики, взаимоотношенията се задълбочават. Мъжете започват да съхраняват в него лична информация, а когато го претоварят с нея, машината започва да създава всякакви проблеми.

Снимка: netinfo

Ако това поведение от страна на техниката продължи, то тя моментално бива заменяна за с друга – по-нова, която има по-добри характеристики. Технически грамотните мъже обаче не прибягват до тази стъпка, защото умеят да се грижат добре за телефона си и знаят как да действат за отстраняване на възникналите проблеми.

И в крайна сметка, както и да се развиват тези взаимоотношенията, мъжете осъзнават, че не те управляват телефонът, а той тях. Неусетно стават зависими от него във всеки един момент от ежедневието.

Описаните отношения на мъжете към телефона им, не ви ли приличат на взаимоотношенията между мъжете и жените изобщо?

Снимка: netinfo

Господата се отнасят с внимание към предметите си. Не се колебаят да инвестират в тях, ако си заслужават. Дори се оприличават се с тях. Точно по този начин следва да се отнасят и към жените. Стига само някоя да им признае, че иска да бъде тяхна играчка. Да бъде стока.

Лошото за дамите в тази ситуация е, че докато узреят за тази мисъл, в яда покрай коментарите, че жената е стока, на същата тази стока срокът на годност изтича и едва ли някой би я взел, колкото и хубава реклама да има тя.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти