Да си на 41 години и да очакваш 21-ото си дете - невероятната история на едно семейство

бременна
Снимка: Weheartit

Най-голямото семейство във Великобритания очаква 21-ото си бебе! Голямата новина съобщи щастливата майка - Сю Радфорд, с видеопослание в YouTube. Бебето ще е момиченце.

Най-малкият член на семейството – Арчи, който е 11-ото момче, се появи през септември 2017 година. Тогава Сю се зарече, че то ще е последното. Арчи е 11-ото момче.

Сю Радфорд е на 43 години, а съпругът й Ноел - на 47. Те живеят в Моркамб, Ланкашър.


Запознават се, когато Сю е на седем години. Първото им дете Крис се ражда преди 28 години, когато тя е едва на 14. Решават да задържат бебето, защото и двамата са дадени за осиновяване. Второто им дете Софи се ражда, когато Сю е на 17 години.

Семейството получава детски надбавки от 170 британски лири седмично. Заплатата на Ноел, който е пекар, е малко под 50 000 лири годишно. За храна седмично дават около 300 лири и много внимателно планират всичко. Бюджетът им за подарък за детски рожден ден е 100 лири, а за Коледа заделят от 100 до 250 лири.

В списъка им за пазар дневно са: 9 литра мляко, 3 литра сок, три кутии зърнени закуски. Семейството има специални договорки за отстъпки с бакалницата и магазина за плодове и зеленчуци. Всеки ден пускат по девет перални и използват по четири ролки тоалетна хартия.

Семейството живее от 11 години в голяма къща с 10 спални, която преди е била дом за възрастни хора. Сю и Ноел вече имат три внучета от дъщеря си Софи.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти