Да си имаш част от Vip Brother

Да си имаш част от Vip Brother
Снимка: Bazar.bg

Сайтът за безплатни обяви Bazar.bg предоставя възможността всеки, който иска да притежава част от историята на сегашния „VIP брадър” да го направи. Общо 92 предмета от последното издание на шоуто, което привлича стотици хиляди зрители пред малкия екран, могат да бъдат Ваши.

За целта е необходимо да вземете участие в търга, който най-големият сайт за безплатни обяви провежда от 20.00 ч. на 02.11.2015 г. и до 22.30 ч. на 09.11.2015 г.

Ако сте си харесали диванчето, на което Кичка Бодурова разказваше житейските си премеждия, то ще трябва да се разделите най-малко с 3695.20 лв., колкото е първоначалната му цена.

Дамаската е от кравешка кожа и е в колумбийско тъмно кафяво. Размерите му са 110х226х67 см. Друга ценна мебел е фотьойл от естествена кожа, отново в тъмнокафяв цвят. Първоначалната цена е 1140.40 лв.

Тези, които си падат по старинните мебели, също могат да участват в търга, като наддават за ракла. Стойността ѝ започва от 1465.20 лв.

Сред по-нетрадиционните предмети, които може да притежавате са рога Antler Rockstar Dark с начална цена 68 лв. и декоративна статуетка Буда срещу минимум 48 лв.

За феновете, които на всяка цена искат да са горди собственици на какъвто и да е предмет от къщата на „VIP Брадър”, но не разполагат със значителни финансови средства, също има доста предмети. При първоначална цена от 5 лв. се продават стенна декорация Sign Post асорти, Ваза Labyrynth и ваза.

Най-важното е, че част от събраните средства ще бъдат предоставени на дарителската кампания „Подай ръка – усмихни се”, която се организира от сдружението с нестопанска цел „Св. Георги Победоносец” в град Сливен.

Целта на кампанията е да събере 6000 лв., с които да бъдат купени апаратура, софтуер, оборудване и обучение за „Биофийдбек” обучения и да бъде предоставена за ползване на потребителите на социални услуги от Дневен център за деца и лица с увреждания „Св. Стилиян дете пазител” в Сливен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти