Д-р Хинова ще изживее истински шок, докато минава през най-трудното изпитание в живота си

Д-р Хинова ще изживее истински шок, докато минава през най-трудното изпитание в живота си
Снимка: netinfo

Д-р Огнянова и доцент Банков пък отново ще променят правилата на играта в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" по NOVA.

Тази седмица д-р Хинова ще преживее истински шок от загубата на детето, като не само ще пропадне в бездна от емоции, но и ще обвини д-р Стилянова за голяма част от свoeто нещастие.

Нов човек ще влезе в любовен триъгълник с Вяра и Борис, а една среща в бар ще предизвика неочаквани събития. Доцент Банков ще получи юмрук в лицето, който ще го върне към стара история от младежките му години. Той ще направи и първа крачка към д-р Огнянова. Директорът на болницата ще отправи покана за театър, но вечерта ще се окаже по-сложна, отколкото двамата се предполагали.

"В реалния живот също съм прекрачвала граници. Истинската любов не трябва да се крие", признава Диана Димитрова в интервю за Vesti.bg, коментирайки развитието на отношенията между д-р Огнянова и доцент Банков. Актрисата добавя, че двамата ще продължат да рушат границите, които именно директора на МБАЛ "Св. Кирил" е поставил.

Ще успее ли д-р Хинова да се справи с травмите, за да продължи напред? Кой ще попадне между Вяра и Борис и защо доцент Банков ще се окаже нокаутиран в собствената си болница? – зрителите ще разберат в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA. 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти