"Crazy Horse Paris" за първи път у нас

Част от трупата на известното кабаре
Снимка: Antoine Poupel

Прочутото френско кабаре "Crazy Horse Paris", превърналo се в съществен елемент от културата и символ на парижкия нощен живот, ще гастролира през май в България в рамките на световното турне на танцовата трупа, озаглавено "Forever Crazy".

Задължителните елементи от изтънчена женска грация и красота, стилни костюми, оригинална музика, пенливо шампанско и високотехнологични светлинни ефекти няма да подминат и нашата столица.

Неслучайно световните медии редовно определят спектаклите на "Crazy Horse Paris" като "визуално наслаждение", "невероятна мечта" или пък "ода за женствеността".

Екипът на шоуто зад кулисите включва 19 души, а техническото, сценично оборудване и уникалният реквизит надвишават теглото от 7 тона.

Представлението "Forever Crazy", което ще видим в София, е направено в памет на основателя на легендарното кабаре Ален Бернарден, създал го през 1951 г.

Шоуто предлага селекция от най–добрите номера в репертоара на състава, като например "Боже, спаси нашия Барешкин", чийто автор е лейтенант от британската армия, а с този етюд танцьорките откриват всяка своя програма от 1989 година насам.

Освен това ще се насладим и на изпълнението под хореографията на талантливия французин Филип Декуфле, озаглавено "Криза? Каква Криза!", което е вдъхновено от световната икономическа криза през 2008 г.

Сред популярните личности, които са гастролирали със своя програма в парижкото кабаре, са кралицата на бурлеската Дита фон Тийз, а също актрисите и еротични модели Памела Андерсън и Кармен Електра.

* Спектаклите ще се състоят в Зала 3 на НДК на 17 май от 20,00 и 22,30 часа и на 18 май в същите два часови пояса. Билети вече се продават онлайн тук , а от 30 януари – и на касите на НДК.

* Видео от гостуването на Дита фон Тийз в парижкото кабаре "Crazy Horse Paris".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти