Специално

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour очаква рекорден брой фенове за финала в София

coca cola
Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Настъпи моментът на грандиозния концерт в София, част от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. На 16 септември, точно в 18:00 часа на площад „Александър Батенберг“, ще видим едни от най-актуалните български изпълнители, които са подготвили 240 минути музикални изненади, емоции и преживявания.

Ексклузивно за концерта в София VICTORIA подготвя предпремиерно представяне на своята нова песен "bloom", заедо с танцьорите от Skywalkers. Самата тя описва песента като катализатор за повече самочувствие, себеобичане и мотивация. Официално песента ще излезе на 29-ти септември.

coca cola
Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Не само музикални изненади очакват всички фенове на хитовата българска музика, но и много екстравагантни тоалети и прически. Темпераментната DARA ще изпълни за първи път на живо последния си хит „Заминавам" със специално подготвена за концерта визия. Друга модна изненада ще е и визията на  Михаела Маринова, която също ще представи новата си песен „Само ти“.

На сцената в столицата ще излязат всички емблематични изпълнители, станали част от турнето през лятото, а именно Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, DARA, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & Mc Mickey, хореографът Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers. Специално за концертa в София ще се включи и TINO, за да изпълни заедно с Dara Ekimova дуетния хит „Недей да ме будиш“.

coca cola
Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

За всички нетърпеливи фенове има подготвени изненади, които ще започнат още в 15:00 часа.  Емил Конрад ще очаква всеки желаещ да застане срещу него на джага двубой в 16:00 часа. По същото време Стан и Стефи ще поиграят на cornhole, а малко по-късно в 16:30 ще се включат и V:RGO & Emil TRF.

coca cola
Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Всеки, който има желание, ще може да допълни концертната си визия в beauty зоната, а след това да запечата незабравимата емоция на турнето пред интерактивната фотобудка. Не на последно място Remi Toin ще подгрее публиката с впечатляващите си хореографии и в 17:30 ще предизвика по-смелите да демонстрират собствения си талант и усет за ритъм. 

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

coca cola
Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти