Създадено за София Мел

Чудесата на Коледа случваме ние!

Чудесата на Коледа случваме ние!
Снимка: Istock

Коледа е доброта, прегръдка и семейство. Коледа е дар, който получаваме в края на всяка година и който се умножава само ако го раздаваме с пълни шепи на хората около нас. Коледа ухае. Коледа е вкусна.

Всяко семейство има свои любими коледни рецепти за сладки, щрудели и щолени с аромат на канела, портокалови корички и ванилия. Някъде готвенето започва още в първите дни на декември, а другаде търпеливо чакат коледния ден, за да вкусят от вълшебствата.

Но каквито и да са традициите във вашия дом, сигурни сме, че са ароматни, сплотяващи и уютни. А какво ще кажете да превърнем тази Коледа в най-вкусната и уханна Коледа досега, като подарим на близките си ръчно приготвени вкусотии вместо клишираните подаръци от магазина?

И какво ще кажете, ако тази ваша добрина се умножи стократно и достигне до семейства в нужда? София Мел ще ни помогне за всичко това.

Когато избирате брашно за вашите коледни вкусотии, нека е от София Мел, с празничната опаковка и подаръчния етикет на нея.

Пригответе коледни сладки, баница или друга любима ваша рецепта като подарък за близките си.

Сложете етикета от София Мел и качете в платформатаПриготвено с много любов”. Можете да споделите и по каква рецепта сте се водили за кулинарното ви коледно творение.

д
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

За всяка споделена там снимка, София Мел ще дари 1 лв на семейства в нужда, а за всяка качена рецепта с необходимите съставки и начин на приготвяне, 2 лв ще се добавят към дарителската сметка.

А като отплата за добротата ви от компанията са приготвили 100 чудни награди - хлебопекарни, подноси, кутии за сладки и още много.

Само си представете широките усмивки на приятелите и близките си, когато им поднесете вашите меденки или коледни кравайчета с думите:

Лично го приготвих за теб с много любов, честита Коледа!

Така ще им дадете наистина частица от себе си, от душата си, от обичта си…Та нали за това е Коледа - да празнуваме заедно семейството, близостта и благоденствието.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти